Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#2914
zlati rez
Član

Br juter,

hahahahaha…sem se zdele nakrohotala……hahahahaha…..sem napisala že celo dolgo nebulozo pač iz moje zgoščenke……hahahaha….in sendam……in nč……….hahahaha……..pač je vse zginlo…….hahahahaha………pa drugič….papapapa……..hahahaha…….se je zdele Carlitos javu…..hahahaha….pa prau, da nej ga še mal citiram……….hahahaha……kva pa čem…….jest sm en norc….hahahaha….pa še zgleda, da sem navlečena na moške……hahahaha………sem se vprašala zdele, a hudika ni ene ženske, da bi jo citirala…..se ne dam…….hahahaha…..ampak evo…..jest jo preprosto ne poznam…….mi še ni križala pot………hahahahahaha……..sem pač ženska……hahahaha……pa mi moški preprosto bolj ležijo……hahahahahaha…….sej vem…..včasih leživa oba……hahahahaha…..

Zdej pa resno…….hahahaha…….če, je to sploh mogoče……..hahahaha……

Na delavnici povprašajo Carlitosa o rekapitulaciji………če bi jim bolj po domače povedal……..hahahaha…

“””Bojevnik začne s pregledom dneva. Obnovi pogovore, razreši pomene, si zapomni obraze in mena, išče sence podtikanj, razčleni lastne čustvene odzive, pa tudi tuje. Ničesar ne prepušča naklučju, pograbi spomine dneva, enega za drugim, in jih očisti skozi dihanje.”””

“””Poleg tega preiskuje celotna poglavja in kategorije svojega življenja. Na primer partnerje, ki jih je imel, hiše, v katerih je živel, šole, delovna mesta, prijatelje in sovražnike, boje in srečne trenutke in tako dalje. Tega se je idealno ločiti v časovnem vrstnem redu, od zadnjega spomina, do najbolj oddaljenega, ko ga lahko prebudi. A na začetku je lažje delati po področjih.”””

“””Zelo koristna in vsem dosegljiva oblika vadbe je naključna rekapitulacija. Če malo pomislite, v resnici neprestano rekapituliramo. Vse spomine, ki se pojavljajo v našem notranjem dvogovoru, bi lahko iamenovali tako. Vendar jih obujamo nenamenoma. Namesto, da bi jih zalezovali v tišini, jih sodimo in jemljemo obrobno. Škoda, da je tako. Bojenik izkoristi priložnost, saj so spomini opozorila naše tihe strani, čeprav izgleda, da se pojavijo naključno.””””

Poudaril je, da za rekapitulacijo niso potrebni nikakršni posebni pogoji. Z vajo lahko poskušamo kjerkoli in kadarkoli, vedno, ko začutimo spodbudo za to. “””

“Bojevniki rekapitulirajo ko hodijo po cesti, v kopalnici, ko delajo ali jedo, kadarkoli je mogoče !!!! Pomembno je samo, da to delajo..””””

Dodal je, da ni potrbna drža dokončnosti. Edina zahteva je udobnost, tako fizično telo ne zahteva pozornosti in se ne vmešava v spomine.””

“””Vendar čarovniki jemljejo vajo zelo resno. Nekateri so uporabljali lesene zaboje, dvignjene površine za spanje, omare ali jame. Drugi so si naredili sedež na najvišji veji velikega drevesa ali izkopljejo luknjo in jo pokrijejo z vejami. Dobra vaja je rekapitulacija v temi s sedenjem na postelji, preden gremo spat. Vsa sredstva, ki nas izolirajo od okolja, so dobra za pravilno rekapitulacijo.”””

“”Ko enkrat določimo dogodek in obnovimo vse njegove dele, moramo vzdihniti, da si povrnemo energijo, ki smo jo pustili za seboj in izdihniti vlakna, ki so jih drugi pustili v nas. Dihanje je magično, saj je dejavnost, ki daje življenje. “””
Carlos je razložil, da mora biti te vrste dihanje pospremljeno s premikom glave vstran, čemur čarovniki pravijo “prepihanje dogodka.”

Nekdo ga je vprašal, ali je nujno dihati z desne na levo, ali obratno…..

Pa pravi Carlitos :::::” Kaj pa je to pomembno ????????????? To je energetsko delo, ni določenega vzorca. Kar šteje, je namera. Vdihnite, ko želite nekaj vrniti in izpihnite, kar ne pripada vam. Če to naredite s celotno svojo osebno zgodovino, boste prenehali živeti zapleteni v verigo spominov in boste namesto tega osredotočeni na sedanjost. Vidci opisujejo ta učinek kot soočanje z dejstvi, kakršnimi so, ali kot objektivno videnje časa.”””

Vprašali so ga, kaj naj počnejo s svojimi spomini, ko jih enkrat določimo, ali to pomeni preiskovanje s kakšno psihoanalitično metodo ali kaj podobnega…
Odgovoril je :::::::::::::::::””””””””””” Ni nujno, da bi naredili kaj določenega. Spomini najdejo svojo pot in svetlobnost se skozi dihanje prerazporeja sama od sebe. Samo poskusite, bodite na voljo, duh vam bo pokazal, kako to početi.”””

“”Rekapitulacija se začne od znotraj in je del same sebe. Tiče se utišanja uma in ko to enkrat storimo, naše energetsko telo prevzame nadzor in dela, kar je zanj užitek delati. Počutite se dobro, udobno, daleč od tega, da bi vas izčrpavala, celo nadomešča počitek. Vaše telo jo zazna kot nerazložljivo energesko kopel.””””

“””A morate imeti pravi odnos. Ne zamenjujte vaje s psihološkimi vpprašanji. Če potrebujete razlage, pojdite k terapevtu. Povedal vam bo, kaj storiti, da boste še naprej idioti, kakršni ste. Niti ne bi smeli iskati “lekcij”. Zgodbice z naukom so le v otroški literaturi.”””

“””Rekapitulacija je posebna oblika zalezovanja, morali bi se je lotiiti z velikim smislom za strategijo. Gre za razumevanje in urejanje našega obstoja, videti ga, kakršen je, brez obžalovanj, očitkov ali čestitk, s popolno odmaknenostjo in v duhu gibanja, celo humorja, saj nič v naši zgodovini ni bolj pomembno od česa drugega, vsi naši odnosi so koneckoncev kratkotrajni.””””

“”Pomembno je začeti, saj nam bo energija, ki jo bomo osvobodili v prvih poskusih, dala zagon za nadaljevanje rekapituliranja čedalje bolj in bolj zapletenih vidikov našega življenja. Nujno je začeti z našim najmočnejšimi naložbami, to so naši najbolj mučni trenutki. Potem iščemo tiste spomine, ki so tako globoko, da smo mislili, da smo jih pozabili, a so tam.””

“””Na začetku je lahko rekapitulacija težko delo, saj naš um ni navajen na takšno disciplino. A, ko zapremo najbolj boleče rane, energija prepozna samo sebe in vaji se popolnoma posvetimo. Na ta način nam vsak delček svetlobe, ki ga osvobodimo, pomaga dobiti več.!!!”””””

“””Če ne obnovimo svoje energije v celoti, ne bomo nikoli mogli doseči moči svojih odločitev; vedno bo v ozadju hrup, tuj ukaz. In brez moči svojih odločitev ni človek nič.””””

“”””Odkrivanje dogodkov je idealno, saj čisti rane iz preteklosti in razjasni vsakršno zamašitev energetskih kanalov. Na tak način zlomite strmenje drugih ljudi, utrjeno v vas, razkrijete vzorce človeškega vedenja in nič več vas ne more ujeti.””””

slišmoFlower

Lepo je če deliš