Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haloohahahahaha…..
matr, so tko fajni odjužni dnevi, da rijem po zemlji kt krt……hahahaha…..pač delam svoje zlenjavne gredice in gradim gnezda za zelišča, pa take zadeve…….matr je lušten……pa sem učeri premišlevala, da pač spet rabm gnoj, pa te zadeve……hahahaha……pa je sosed pršu mimo, pa me je pohvalu, kuker da jo fajn rijem po zemlji in me uprašu, če rabm kej gnoja, da mi ga dons popoudne kuker prpelje…..je reku, soseda za tebe je pa tale naš gnoj zastonj, k sem ga pobarala po ceni…….pa še cvileta mi je prnesu, kuker cvičk…….hahahaha…….hahahaha……sem se nasmejala iz srca in mu iskreno povedala, da se mi je spet zgodil čudež…..hahahaha…….da sem pač uro nazaj premišljevala o gnoju……hahaha…..in evo, bom dobila gnoj…….hahahahaa……..hvala, hvala…….sej, k je sosed odšel, sem si uzela pavzo in prou fletkano obsedela na soncu s cviletom u roki…..in uživala v toploti sončnih žarkov……..pa uleti metulj, matr, da je bil kukr velik……njet guni normalni……..sem bla čist očarana…..in verjetno zato, ker sem obsedela čist v miru in v pristnem čudenju njegove lepote, je tut tale metulj ene pol metra od mene stran, čist u miru obsedel……hahaha……in sva se kar nekaj časa družla……hahahaha…….bil je svetle rumenozelene barve……kar mal florescenčne……in ko je razprl krila, je mel ziher 10 cm premera…… trup je mel za pol mojga mezinca in mal ožji……pač res kar mal velik, takih lih nisem navajena…….hahahahaha………matr je bil lep……..sej pravm, sva se kar neki cajta družla……tut pol, k sem spet rila po zemlji, je še enkrat uletu……sm bla spet očarana nad njegovo barvo in velikostjo…..pa z očmi sem tut mal iskala še druge predstavnike metuljev…….tiste bolj vsakdanje…….ampak njet…….to je bil edini in ta je bil po velikosti za dva in pol normala metulja……hahahahaha……tk, da evo čudeži se mi dogajajo…..hahahaha…..hahahahaha…..
No, ja…..sej danes sm pa tut s pesjanarjem bla na sprehodu, pa sem mislila, da bom marbit doživela čudež v obliki regrata, ki kuka iz krtin……hahahaha……hahahaha…..in evo, tuki pr men še ni teh regratovih čudežev……..hahahaha……sem pa po podrobni, že mal forenzični preiskavi ugotovila, da bi pa mogoče, čez dva dni čist komot nabrala za eno al pa dve malci regrata………hahahaha……hahahaha….
Seveda jo tut srfam po forumu in z veseljem preberem, kar že pač je kkuker za brat……hahahaha……res ne morem še poslušat youtuba………..si pa velikrat kar sama prepevam…..hahahaha……jst pač rada pojčkam…..hahahaha…..pa se režim…….hahahaha…..sej, zdej lohka tut kdo moje režanje uzame za provokacijo…….hahahaha……men je useen……ker, kar je za nekoga provokacija, lahko za drugega pač ni………hahahaha…….u smislu, kar je za nekoga drek, je lahko za drugega gnoj……hahahaha…..hahahaha……seveda, če pa čist podrobno definiramo gnoj in drek, glede na dogodke…….in uklopimo še pravila, ki so seveda tudi definirana…..hahahahahaa…….pol pa živimo svoje definicije, kukr od definicije do definicije……hahahaha……..in jst čist tkole mislim, da, kdor sebe definira, prouzaprou neve kdo v resnici je…..hahahahaha…….hahahaha…….tk, da mojo definicijo mene že poznate……hahahaha……jst sm norc in seveda znanstvenik nebulizma, ki pač nima lih nekih pravil, pa tut prou velik zavednih članov nima tale nebulizem……uf…uf…uf….še dober, k drgač bi bil že kuker v mafijskih rokah, oziroma inštitucijah……….hahahahaha…..hahahaha….hahahaha…..norc, kukr gnoj….hahahaha….znanstvenik, kuker drek……hahahaha…….hahahaha…..in oboje je dogajanje…..hahahaha….ma, ja, za svoje sosede sem pač čudna, ampak nč nevarna……hahahaha…..hahahahaha……prouzaprou ne vejo lih kam bi me dal…….hahahaha….hahaha…mi je ena soseda še del njene njive ponudila, da si lohka posadim svoj krompir……hahahaha…hahaha…ma, ja, jst mam rada tole našo zemeljco……hahahaha…..sem čist ozemljna…….nč čudnega, sej živim na zemlji……….hahahaaha…..hahahaha……sj kumi čakam, da guni, ki so živeli na drugih planetih in baje niso ozemljeni pač povedo, kakšen je lajf na teh planetih…….hahahahaha…..hahahaha…..hahahaha….
Draga Strelka…..hahahaha……tale tvoj stavek oziroma misel tam v “no tukaj pa lahko “.. in sicer……pa ste me prepričali, če se pogovarjamo o vremenu….se pač ne bomo še zraven o opoldanskem kosilu…..čeprou čist fajn zraven paše….hahahahaha…..tale tvoja misel je pa čista bomba…….hahahaha……bravo Strelka…..hahahaha…….hahahaha………..hahahaaha…….in, če uklopm zdej mal svoje mišlenje……hahahaha……vreme, kosilo……..to je čist naše vsakdanje dogajanje……ampak, kukr lahko na primeru vidmo je baje potrebno racionalizirat, definirat…….razčlenjevati…..iskati vzroke, se povezovati izven sebe z višjimi inteligencami, hodit u praznino…..u bistvu delati ene vrste red……, da potem mogoče lahko v vsakdanjem življenju združimo v dogajanju vreme in kosilo, ki itak pašeta skupi v dogodku………hahahahaha…….. vse to je dogajanje, gibanje, akcija in ne samo neki definirani statičnii dogodki…….hahahaha…..prouzaprou brez vremena ni nč in brez hrane tut mi kot človeška vrsta ne bomo preživeli in kako mi dogajamo to gibanje, je pa energija in s tem duhovnost…….no, ja vsaj za mene….hahahahahahaha……..hahaahaha…….kar se pa diha tiče, draga Strelka maš pa prou……sem brala eno študijo pred leti, zdej res ne vem več ker avtor, pa te zadeve, pač na internetu……avtor je zagovarjau tezo, da ima prouzaprou vsak človek njemu lastni dih, kuker u smislu lih tk, kt prstni odtisi……hahahaha……..hahaha…..tk, da Strelka, ti dihi kar po svoje…….sej usak……hahahaha……hahahaha….jst se še krohotam po svoje…..tk, kt usak…hahahaha……sej, pri krohotanju človeku tut fajn dela glavna dihalna mišica……..hahahahaha…..hahahaha…..ena dobra porcija smeha na dan, odpihne dohtarja stran……..hahahaha…..hahahaha……
in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……pa, kuker sem slišala po teveju, da garancije pri dilerjih ostajajo, tk, da lohka mi veselo še naprej po starem dogajamo ali pa tudi ne…..hahahaha…….haahaha…..torej, za podrobnejše informacije se obrnite na svojga lokalnega dilerja……hahahaha…..hahahaha….pa seveda, vse, kar dogajate, ko tele čvekarije berete, dogajate na svojo lastno odgovornost oziroma izbiro, al pa lohk rečem energijo…….hahahaha…..hahahaha….kuker u smislu, da jo kurblamo u lajfu vsak na svojo življensko energijo…..hahahaha…….hahahaha….in imamo seveda svobodno izbiro…….hahahaha……hahahaha…..
Ejga, Zmajeslovka…hahahaha……kk je blo pa na izstrelitvi……..hahahaha………
slišmo