Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
pr nas je začelo prau prijetno rositi…..tk, da se je moj plan dela spremenil…..sej mi prou paše, tudi
pesjanarju se zjutraj ni dal kej preveč bluzit po naravi……jo je zlo kmal zavil proti domu……hahaha……..
Pa sem se spolnila enega dogodka izpred dobrih dveh let, ko se mi je pač dogajala zgoščenka v spreminjanju…..in sem še živela v enem majhnem vikendku na hribčku…….vikend je bil res majčken, na severni strani…… danes se zavedam, da je bil to najidealnijši prostor za moje takratno obdobje…..hahaha……hvala…..hvala…..
Pa jest študiram tele moje čakre…..pa tantro…..pa karmično…..pa knjigo polje, pa diham svoje dihanje…..pa mantram………. pa so bili dogodki že zlo fajni okoli mene…..tudi nekaj planov okoli mojga življenja sem počasi začela delati……živčnost je počasi odšla…….bila sem že veliko bolj sproščena……pa meni uleti ideja, da jest pa zdej, če so dogodki že tkole boljš, pa dober se počutim, da jest imam pa zdej ziher že kar razvito intuicijo……hahahaha…….kere hude so se mi pletle po glavi…..pa študiram, kako naj jest pri sebi izmerim intuicijo…..hahahaha…pa študiram…….hahahaha….enostavno sem bila kar malo obsedena od ideje, da moram jest zdej to intuicijo pri sebi zmert………hahaha….sej, res ne vem…od kod mi ta ideja……ampak se je nisem mogla znebit……me je kar mal obsedla……pa se spolnim, da……pač……hahahaha…….ko je čista tema…..hahaha……si jest zavežem še oči …..in ….hahaha….jo jest probam iti okoli vikenda, ki pa je bil v hribu……tako, da glih nevarnosti……da bi nevem kam padla …..ni bilo, mal se lohk zvalim, pa v kakšen drevo prbijem….pa je…..hahahaha…..ampak je bilo pa vseeno mal zajeban……….evo mene…..je bla črna noč……jest lepo zavežem svoje oči in jo pogumno, čeprav mal počasneje stopim v desno …..obidem na eni strani vikend……..sem kar pogumna…….in jest študiram v umu……hahahaha…….evo stara…….še deset metrov po hribu dol in desno…..kera huda intuicija…..mi je kar um dirigiral….hahahaha……sej ga nisem mogla isklopit….in jest jo grem po hribu……hahahaha…pogumno in zdaj……spet na desno…….super….še mal ….in naravnost….super……in bum……prbijem z desnim kolenom k svina ob pesjak, ki je bil iz železa…….sem zaječala od bolečine……se sesedla…..res vidla zvezde….dobesedno na nebu in čist okol sebe……hahahaha…..in taprva misel,ki mi je prišla v skozi um, je bla…..hahahaha…..kera huda……namreč evo mojo misel….še dober, da me ni noben vidu……..kakšna egomanija………..hahahaha
Jest odkrevsam v vikend, psa me gledata čist presenečeno……ampak…..onadva sprejemata…..hahahaha……jest pa obsedim v svoji bolečini v kolenu, ki se mi je razširila skozi vse telo……in se smilim sama sebi……pol se pizdim…..kakšen bebec sem…….pol mi uleti v glavu, da je moja intuicija v čisti pizdi, pol…..se že tud mal pomirim in si dam obkladke na koleno…..in men uleti……moja misel…..zakva je pa meni zdej tolk pomembno, da me nobeden ni vidu……a me je zdej sram, da mi ni uspel……al me je sram, da sem padla in prbila s kolenom…….pa študiram……pa ugotovim, da me je sram, ker mi ni uspelo……, da sem padla…..no, ja …..to sem že velikrat….sem imela v mladosti vsa kolena večkrat potolčena…..hahahaha….tk, da sem bolj hlače nosila…..čeprav so rekel, da naj kakšno minico kdaj gor dam…….sam…..kako, če so bila pa moja kolena v večini časa potolčena……hahaha…..sej, ko so bile dolge kikle v modi….sem pa preprosto uživala……je bilo vse zlo zračno in komod……hahahaha….
Jaz sem se enostavna začela močno soočati z svojim sramom na eni strani…..in strahom…..kaj bo, če mi ne bo uspelo, na drugi strani……pri meni je bilo dobrih štirinajst dni zelo čudnih……kuker, da bi me eden preganjal………..še, ko sem hodila s pesjanarji po gozdu sem se non – stop obračala, ker se mi je res zdelo, da me nekdo zasleduje……samo, ko sem izvajala svoje dihalne vaje….al pa krije….z mantrami…….takrat…….nisem občutila nobenega strahu……v tistem času sem večkrat izvedla postopek za odpiranje in sprejemanje, ki ga je Marja opisal v karmični diagnostiki…..in vedno sem imela v postopku močne čustvene reakcije…..pol je bilo pa vseeno kateri dogodek ali misel mi je uletela v um………sčasoma…..po kakšnih štirinajstih dneh pa se meni tudi spanje umiri……..začenjala sem razumeti, strah pred neuspehom……in svoj sram in svoj ponos……sem pač živela v taki familji….in to je moja karma…….moj vzrok posledica……..in počasi se je v meni začelo zbujati občutek sočustvovanja ……do mojega očeta…..do matere…..to je bil čist nov občutek kaj takega še nisem doživela……občutek razumevanja……….
No, pa jest sedim po ene treh tednih spet pred mojim vikendom in se spolnim kako sem jo z zavezanimi očmi bluzila okoli vikenda…..hahahaha…..pa se res začnem smejati……pa mi med smehom uleti ideja…..da, če pa jaz sebi zavežem oči……hahaha……in isklopim um, s tem da ga zaposlim z drugo stvarjo, pol bi pa jest marbit vedla, kva je zdej z mojo intuicijo…….hahahahahaha……ker se mi je še vedno zdelo, da si lahko pač intuicijo čist direkten dokažem……..pa neki sem si enostavno hotela dokazati……sej še sam ne vem zakaj…..
In evo moj plan je bil sledeči……..hahaha ….pa tud izvedba…..je šla čist po planu…..hahahaha….popolni uspeh……….hahahahaha……pride noč……jest preden si zavežem oči naredim zavestno dihanje s svojo mantro…..pol sem si zavezala oči….in zavestno dihala dalje….in sveda mantrala…….jest sem prišla brez problema okol vekenda….hahahaha….pa tokrat sem šla v levo…….hahhaha….vajo sem še včkrat ponovila, ker sem zmeraj imela fenomenalni občutek…….
Sej, da bi jest zdej bila prepričana, da moja intuicija dela…..to res nisem bila……sam se mi je pa zdelo neverjetno, da pridem vedno brez problema okol vikenda, pa še do soseda…….hahaha….če sem v glavi zaposlena z mantro…in lepo povezano diham…..ko pa sem naredila poskus spet brez mantre in dihanja…..sem pa spet začela mislit….kje, da zdej jest sem in sem enostavno kam prbila………..men je zgledal vse čist kontradiktorno v mojem umu…..tk, da sem resnično začela dvomiti, da jest res prou mislim v mojem življenju……hahahaha…..pa še kao varna se počutim al kva…..hahahaha…..pa čeprav me um ne more pripeljati okol vikenda, ne da bi se spotaknila, ali pa v kaj zadela……če ga pa obremenim z drugo mislijo……pa še zavežem oči…..pa čist normalno pridem okoli vikenda…….v meni je rasel velik sum….., da jest sebe ne znam glih usmerjat, pa še dokaz sem dobila……, razen, če zaposlim um s čim drugim…..evo….pol pa ni problem…….meni je zgledal vse čist kontradiktorno………hahaha……..res nisem bila več sigurna, da jest pravzaprav prou mislim o sebi in svojem življenju………men je moja logika zgledala kontradiktorna…..hahahaha……kva pa čmo …..jest sem en norc……pr vas je verjetno vse kul z vašo logiko…………
slišmo