Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
kakšen lep dan….juhuhu….sem skoraj cel vrt preštihala, mi je pasal mal fizično delat…..pa sem se po kolenih plazila, pa plela……pa sejala, pa čebulčk sadila……….pa kamne nosila……hahaha……pa rože presajala….zraven si pa po navadi pojem….al pa debatiram z rožcami al pa z zemljo…..kuker, če so zadovoljne……, pa na kerem koncu vrta bi rade rasle….pa take stvari …….hahaha…….jest se vse pomenim……sem vidla, da so mravlje tud odšle…….hahahaha…..sem res meditirala od začetka jeseni, kar ene parkrat in si jih predstavljala s culico na rami, kako veselo zapuščajo moj vrt….hahahaha…….danes jih nisem več vidla……super…….bomba……tele meditacije so mega……jest mam zmeri vesele meditacije…..tud, če imam kakšen opravek, ki mi ni ravno najbolj pri srcu….recimo it na kakšne urade….pa take stvari……si jest zjutraj prou fajn zmeri predstavljam, kako veseli in zadovoljni so vsi na uradih in kako fajn, da jih grem mal obiskati….in res……prou fajn je…..se ne dam motit….jaz odkrito kažem dobro voljo……če ne drgač, pravim, da imam novo mantro….papapapa…pa nasvidenje recesija…..in se začnem veselo režat…hahahaha……zmeri najdem tapravo prjavo…..hahahaha……ljudje so preprosto veseli človeka, ki je veselko……hahaha……jih čist zastopm……hahaha….
Kar se frendov tiče…..hmmmmm….se je pr men res vse zamenjalo………po večini smo se razšli…….ko sem se sama skoz bolj spreminjala…..se je seveda to poznalo na mojem obnašanju…., tako, da smo se v večini razšli………sem se zdele spolnila, da sva s hčerko napisali pred kakšnimi desetimi leti v veži hiše, v kateri sva živeli……z velikimi črkami, da je bilo vidno : veselih smo enih, ki prihajajo in drugih, ki odhajajo……..hahaha, takrat sva ta rek nekje slišali in se nama je zdel fenomenalen……sej zastopli ga takrat res nisva……..danes ga razumeva……in res je ……..v naravi se vse spreminja……dnevno…..sam človek je eno tako bitje, ki se v svojem pogojenem umu boji sprememb…….pa še pol, ko ozavesti, da so spremembe edina stalnica v našem življenju…….še pol…..velikokrat …..ozavesti samo v mislih………, drgač se pa še vedno oklepa določenih principov…………….se prav, da glede na spreminjaje….pač spremembe so edina stalnica v našem življenju…..imam……pol lahko vsak dan nove principe……juhuhu…..a ni fajn……se prav, če imate kakšen princip……že celo življenje….in……, če pravimo, da so spremembe edina stalnica v našem življenju…….je mogoče prav, da se kakšnega življensko dolgega principa znebite…….drgač zgleda, da se preprosto nočete spreminjati……hahaha…..vam princip ne dovoli……hahahaha……
Moje življenje, celih 45 let je bil zelo principielen…….in seveda sem bila tisoč proncentov prepričana v svoj prou…….včasih…prou zaradi principa, da imam zmeraj prau, nisem popustila………hahahaha…..
Seveda sem rocknrol generacija……..pa hipi …….sam moram pa rečt, da me pa nikoli ni vlekel v Indijo……velik mojih frendov je potovalo po Indiji…..en moj bivši fant…..že dvajset let živi na Goji……..pa se srečava, ko pride v Slovenijo mal na obisk…….pa me vedno vabi v Indijo……..ampak…..men ni bilo nikoli do Indije……..men se je zdelo, da jest pač res nimam kej delat v taki revščini….še najman pa uživat …..in to je pač postal en moj princip…..sej še sama ne vem, kje sem ga pobrala…..pa res sem bla hipi, ampak ….hahaha…kakšne brez vezne pricipe ima tkole človek v glavi………..pa tud cerkev je bila en tak princip…..mi je šlo kar mal kozlanje…..,če je nekdo začel govort o Bogu……….v men se je takoj sprožila asociacija na cerkev……in že sem vsa ognjena zagovarjala svoj princip, da pač res ne verjamem v Boga, ker mi gre na kozlanje rimskokatoliška cerkev , pa tud vse ostale vere…..in znala sem bit dober kontraš……vsa ognjena……hahahaha…..
Ko pa sem začela študirati duhovno literaturo……. sem začela spoznavati, da je Kristus bil res en velik frajer, …….svaka mu kaka…..in, da njegove evangelije pač cerkev po svoje razlaga…..sej je čist normalno……sej jih verjetno še cerkev čist ne zastopi…..pa itak živimo v zmaterializirani družbi z našim pogojenim umom…..sej ne more bit drugače……vse je v imenu dobička, materialnosti…………torej je čist brez veze….sem si mislila, da mi sploh še gre na živce……katerakoli že da je inštitucija, al pa sistem, al pa kultura………., ravno takrat, ko sem obdelovala pri sebi pač tole svojo agresijo do sistema, cerkve, drugih kultur…..seveda skozi Lazareva, karmično diagnostiko…..sem takoj…..dobila dogodek, da se pač vidi…..ali je agresija resnično sproščena…..ali pa je še vedno vse v mislih…….tako, da takoj uleti pismo od sodnika za prekrške, ker je moj pes pač enga soseda mal prebliz pogledal, to je bilo ravno v času, ko sem prišla iz prve delavnice pri Marjanu na Pašmanu in sem začela štidirati Karmično, pa je sosed pač padu…..in me je pol neki hotu tožit……ampak….pač moj pesjanar se ga res ni dotaknu……..ni imel nobenih prask….sosed je padu, ko ga je zagledu……pa je pol prišla veterinarska inšpekcija…..pa policaj…..hahaha…..ta je bil ta boljš……prov fajn sva se zabavala ene pol ure……se sploh ni mogu nagledat mojga psa…….hahaha…….no, pa uleti vabilo od sodnika za prekrške……in, že ko sem dobila kuverto v roke, sem opazila, da me ni nč stisnilo…….kao spet sodnik…..kajti……po priporu……sem se močno bala vseh kuvert od sodnika…..hahaha……pa od advokatov…..hahahaha……sem kar otrpnila, ko sem dobila kakšno vabilo……in, ker sem skozi študiranje karmične diagnostike in dojemanjem le-te v povezavi z izkušnjo….prbila v svojo podzavestno agresijo do sistema……..in seveda začela spoznavati, da je čist normalno, da imam fulll podzavestne agresije…….sej….sem živela s svojimi straši….in fotr je bil pač v zaporu, zaradi sistema, sej ni nč čudenga, če sem bila fulll agresivna do vsakega sistema, pa cerkve……….hja, ko sem jest ozavestila vzroke za svojo agresijo……..pol pride tudi dogodek, da človek takoj na dogodku lahko ugotovi ali je agresija šla papapa……al pa je še kar kje kakšna senca……se prav, da je tud strah………no pa jo jest šibam do sodnika, jest čist skulirana, nobenga strahu, nč živčna…….in tam me pač sodnica povpraša o dogodku…in jest lepo povem, da imam res velikega psa, pa, da soseda čist zastipim, da se ga je ustrašu……in, da bi se verjetno večina ljudi ustrašli mojega psa…in, da mi je žal…če je sosed padu, pa, da sem se mu opračila, pa noče govort z menoj……..pa me sodnica gleda……pa pravi prou prijazno……ja gospa, sej pes je bil na vaši zemlji…….pa gospoda tudi ni napadu…….da se je pa gospod tkole ustrašu, pa nerodno padu, hja, je rekla, to pa je njegov problem……..jest jo gledam, kot, da bi padla z neba…….ona pa lepo pravi nasvidenje in naj uživam s svojim psom še naprej……….
Tk, da vsak princip, ustvarja podzavestno agresijo…..pol je pa čist vseeno kakšen je…..sej vem, imamo dobre in slabe principe…..hahaha…..pa imamo dobre in slabe dogodke…..hahahahaha….sam, da sem se jest naučila, da dogodek, ki sem ga seveda takoj ocenila za slabega in je bil tudi v očeh drugih slab, je bil za mene najboljši dogodek v mojem življenju……..to je bil moj pripor…..hvala….hvala…….ga nebi zamenjala za noben drug dogodek……..pa….res mi je jasno, če bi jest začela vse povprek obtoževati….ali se celo maščevati….bi šla naprej v zapor,to mi je danes jasno, ker pa sem se umaknila vase in se začela po letu globoke depre spoznavat s pomočjo duhovne literature in tehnike Karmične diagnostike, se pravi vzrok-posledica…… pa je bil moj dogodek na sodišču po dveh letih spoznan kot
precedenčni primer…….hahaha…….in država je mogla pač posledično spremeniti zakon, so ble kratene človekove pravice…..hahaha…kere hude…..sej bom tud kej iz sodišča v bodočnosti recitirala…..so prou zanimive…..kakšen brezvezen sistem….hahahaha….mi pa mislemo…kolk smo zaščiteni….hahaha….pa, da se gre za resnico…….in pravico….hahaha…..gre se sam kdo zna boljš zakon uporabit in interpretirat……drugo jih na sodiščih ne zanima….sem se naučila……
slišmo