Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#3246
zofija
Član

,
Drgač pa Strelka in Zofi….matr, sta zataknile LOL Sploh ti Zofija…na vsak način si hotla ta svoje doseč…pr tebi še vedno, draga moja, zelo zelo buta ven Ego…pa reci kar hočeš….pejdi še 1x čez svoje poste….upam, da se boš “prebrala”…si precej “agresivna” , pa ne vzemi tega kot kritiko….jaz te pač tako berem….še veliko dela te čaka, punči Wink . Drgač maš pa zakon mamico, sej ti to veš, samo nikar ne “vleci” njeno zgodovino še v svoje življenje….uf…upam , da nisem šla predaleč…

hojla, tuki Zofi, hčera od rezine zlate moje, ejga ana, sem te prav pričakovala, da se boš oglasila, vesela jaz tebe in tvojih obsojanj…….Ja res je, moja mami je super kakor tudi ostale naše mamice….ampak njena zgodovina je njena zgodovina, zatorej, če spoštujem, si nimam kej “vlečt njeno zgodovino” v moje življenje, pa saj je TO njena zgodovina IN NE MOJA( kva pa, če ona vleče njeno zgodovino meni. Ne veš ne, človek je hitro preveč pameten za druge), ne vem no, stvari so zelo preproste…….vsak ma svojo zgodovino……., da si pa ti te moje poste razumela tako, kot, da jaz na vsak način hočem doseči svoj PRAV, pa tud prav, ker ti izhajaš iz sebe ven kakor tudi drugi in seveda jaz tudi(pač kolker ti je dano oz. izhajaš iz svoje egojebe, ko ti to bereš) Drgač te pa morem razočarati, da jaz nisem šla še enkrat prebrati te moje poste, ker TOČNO VEM KAJ NAPIŠEM oz. KAKO JAZ ŽIVim in jaz Govorim tako kot jaz Živim in seveda pol tudi tako napišem, saj kolker sem že velikokrat povedala, da se učim vsako sleherno sekundico mojega življenja in to od vsakega posebaj, zame to ne pomeni KLATENJA PRAZNE SLAME ampak jaz to dejansko živim…….in tako jaz kreiram svoje dogodke.

Ampak al kdo sploh ve kaj to pomeni, da si kreiram svoje dogodke? Ne vem, če ti veš! In kako jaz to vem, ker natančno berem te tvoje poste kakor tudi druge, ker se spomnim tvoje izjave, ko si rekla, da za 700 evričev pa ti že ne boš delala(mogoče to govori tvoj ego), da naj oni kar majo to, da off, ne vem natančno, sam vem pa, da je blo neki v tem smislu…….

Glej ana(pa se nimam za nč več ali manj) ampak jaz pa z veseljem delam za min. plačo, 572evrov na mesec, pa še tiste nadure, ki jih naredim niso plačane pa še drugim dobesedno nesebično(ego zelo velik? a ne?)brez pričakovanj pomagam, recimo en primer: Nazadnje sedim v enem kafiču in se pogovarjamo in neka punca oz. po tvoje punči, sicer jaz sem jo prvič srečala, je bila je čisto v kurcu, rekla je, da rabi 200 evrov, ker drugače bi jo delužirali iz stanovanja in ostala bi brez strehe nad glavo. Čeprav sem imela glih še ene tristopedset evrov(in neplačano najemnino) na mojem bančnem računu, sem brez vprašanj vstala in odšla na bankomat in dvignila teh 100evrov in ji dala in to brez pričakovanj, da to dobim nazaj, čeprav je ona rekla, da mi vrene čez par dni, sem vedela, da se lahko poslovim od teh 100 evrov…….in glede na mojo min. plačo se mi zdi, da lahko sklepamo, da mi teh 100 kar neki “pomeni”. In teh zgodb

imam kar veliko, sam men se to vse vrne nazaj ampak ne v obliki materialnosti ampak v obliki kreiranja svojih lastnih dogodkov in posledično tudi materialnih dobrin, verjela ali ne, men se čisto vse “želje” izpovnejo, jaz sem gospodar te moje podzavesti(čustev) in noben drug, zatorej, jaz mislim, da se človek lahko zelo hitro zmoti, ko ti reče, ti si to, in ti si drugo, v tvojem primeru, če sem jaz super ego, kakor si me ti tudi obsodila, naj to bo tudi tako. Aleluža, ker isto sekundo se tebi tvori tvoj dogodek, ki ga ti rabiš, da presežeš oz. spoznaš tvoje vzorce oz. odvisnosti. In tako se jaz počutim čisto varno in zaščiteno…….. iz strani vesolja, ker mislem tako, govorim tako in delam tako……..veš pri nas ni izgovorov, kolker je že rezina povedala, ali si ali pa nisi, vsak sam odgovarja oz. je odgovoren za sebe……..Drgač pa, da te spomnim, nekatere stvari, ki si jih ti napisala o “alkoholikih”, če znaš brati, sem jaz napisala zelo podobno……Zatorej res ne vem kaj si ti hotela povedati o mojem ful egotu oz. učenju, če jaz že itak govorim, da se učim od vsakega posebaj. Verjamem pa, da je za ljudi najlažje delati TO kar delaš TI, će ti kaj ni všeč pač napišeš Ti si To in Ti si Ono, sam oprosti jaz sem pa, človek, ki rabi malo boljši argument za obsodbo oz. jaz si glih ne bi upala nekoga obsoditi, če se nebi prej konkretno pozanimala oz……..kakega sogovornika imam pred seboj…….ampak vsak po svoje. Sam ana, verjemi mi, da je najlažje obsoditi človeka(zofijo), da je ful ego, kolker najprej pogledati v sebe oz. svoje napisane poste……..Pol se pa itek vsi zgovarjajo po svoje, kolker v smislu, pa saj nisem tako mislil…….Ne vem no, jaz vse mislim tako kot napišem, ker tako tudi živim……..zdej pa za ene sem svetnica za druge pa prasica….nč važen…….kakor ZNOTRAJ takor ZUNAJ, za mene je to čisto preprosto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zdej pa, če ti meni rečeš, da sem ful ego, tud prav, ker vsak po svoje(je sreče kovač), jaz se lahko samo smejem……..ker dogodek se formira.tukaj in zdej…..kakor zate takor zame, sam jaz se počutim varno in zaščiteno, kaj pa ti????????????????????????????????????

Lubčka…………………………..Zofi………………………………………………………………………

Lepo je če deliš