Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahahaha…

juhuhuhuhu….strelkaBig smile….use priznamWink…hahahaha…mi je bilo čist po pravici povedano malo dolgčas po čvekanju s teboj…hahaha….pa sem si rekla, matr stara, tanajboljš, da napišem tko eno napol resnico…hahahaha…pa se bo strelka marbit le oglasila…use priznam…hahahahaha…kuker guna pesmica…saj priznam, da te ne čakam zaman…vse priznam…hahahaha…

sej vem, da je tale nebulizemWacko blazno neresna tema, še posebno, ker so po vsej verjetnosti člani foruma bolj resni, študirani ljudje…hahahaha….pa sem vidla, da si želod, pa hrast zamenjala, za misel Schoppenhauerja…hahahaha….pa sem si rekla, ejga stara….neki dogaja…hahahaha…mogoče pa le niso usi tko zlo resno resni….hahahaha…mogoče je pa le naša draga strelka samo mal na dopustu….kuker ima nebulistični dopust…hahahaha…no, pol sem pa mal svojo domišljijo vklopla in pač napisala oziroma se po domače povedano zlagala…sem, si rekla…rezina, zdej pa da vidmo, al bo se bo strelka kej zmigala in mi ene par advokatskih povedala…hahahaha…..pokorno prosim za odpuščanje mojega greha, pa bom use te zdravamarije, pa očenaše, pa hari krišne odmantrala, pa mi bo slej ko prej odpuščeno…hahahahaha….že zdej se mi je oddahnilo, k sem se spovedala in to direktenga tebi, tk, da nisem rabla v cerkev it, pa te zadeve…uf…uf…se mi je kar oddahnilo…hahahaha…

tale misel od TomažaHeart je čudovita…kuker ne čakat, da ti nekdo prinese rožce, ampak obdeluj sam svoj vrtiček…se pravi, da naredimo vse, kar je v naši moči, da smo sami obdelan vrtiček s polno prečudovitih cvetov….juhuhuhu…no, ja, pa tut zelenjavce, pa te zadeve…hahahahaha…jst mam za jutri pripravljena semena rožic, ker je pač po setvenem koledarju dan za rožce, pa mam kar velik raznoraznih semen, med njimi tut kamilico, ki jo obožujem…se mi zdi, da pri kamilici takoj človek opazi razliko med domačo in kupljeno….ker… domača kamilica v čaju diši na orto…kupljena se mi pa zdi kuker en ponaredek…pri kupljeni pogrešam lih ta močan vonj….

evo…pa smo v pomladnem ciklu….juhuhuhu…ti naši štirje letni časi so men prava bomba…nekako nisem človek, ki bi imala željo, da bi živela mogoče nekje, kjer bi bilo večinoma bolj poletje al pa zima…njet….meni so lih ti štirje letni časi najboljši za lajf…se mi zdi bolj raznovrstna akcija, bolj v mojem stilu….hahahaha….tko imam štirikrat na leto začetek cikla, višek in konec…hahahaha…nenehno spreminjanje narave in s tem posledično dogajanja…sem prou hvaležna sama sebi, pa seveda tut mojim staršem, da sem privekala lih v Sloveniji v tale naš čudoviti zemeljski svet…hahahaha….

usem nam skupaj želim, da uživamo v teh prvih pomladanskih dnevih in kuker sem vidla na tv, bo zgleda cel teden sonce…tk, da smo usi veselo vabljeni na sončno martinčkanje…juhuhuhuhu…

slišmoWacko

Lepo je če deliš