Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Sem spet mal posrfala…pa preberem ….juhuhu….pomlad je tu…..juhuhuhuhu….sem se dons ze neki po vrtu rolala….jest uzivam, ko delam z zemljo…..tk, da evo…tazgodnji cesen mi ze raste…pa cist mal motovilca….hahahaha
Pa se tkole spolnem, k sem tele cakre obdelvala….hja….fajn bi blo, ce bi ble te cakre tko, da pac niso nc med sabo odvisne….zrihtas eno….pa drugo….hahaha….pa tk naprej…..ampak ne gre to tako….hahahaha…vse je povezano…mamo spodnje…pa zgornje cakre……in, ce delamo sam na zgornjih….in spodnje zanemarimo….ali pa mislimo….da…ja pr…men je vse oredu….hahaha..tk….kt jest….hja….pol letate po luftu…..ni zemlje…halo zemlja pridi mamici……..halo………hmmmm….ne more zemlja pridet….ce jaz sama nisem hotla prepoznat svoje blokade spodnjih caker……v spodnjih cakrah prebivajo nasi strahovi….nase izkusnje…nase obsedenosti….hiperaktivnosti…nezaupanje…skrbi…kuker..kva bojo pa drugi mislili….asocialnost…hlepenje po moci….obsojanje…kriticnost….mentalno tiranstvo….prepricanje o lastni nezmotljivosti…..oblasten odnos……evo…vse to ..pa se vec prebivca v prvih treh cakrah….in zdej, ce clovek karkoli od tega pac ne prepozna pri sebi…..kao…..pr men je vse kul….ampak se zmeri pa ni zadovoljen……hahahaha….bi jest rekla…da drzi glavo v pesek kot noj in misli, da se bo s tem ozemljil…..hahahaha…..taka ozemljitev zgleda rata sam noju….hahahaha………..

V srcni cakri se zacnemo odpirati in socustvovati s svetom…..

Pa pejmo zdej do grlene……hahahaha….s to sem mela fullll problema, dokler nisem resnicno skontala, da je ta cakra povezana z vsemi spodnjimi….hahahaha…..in, ce spodnje niso v harmoniji….tudi grlena ….ne more bit…..pa pika…..
Tadej pravi v knjigi o preseganju vedenjskih vzorcev tkle : “”””Peta cakra je v neposredni resonaci z relacijo resnica – laz – bolecina. Glas se na zavestno izreceno laz ali zalitev zelo hitro odzove s spremembo, saj je manipuliranje z resnico nasprotno principom evolucije, kot tudi vse oblike govorjenja na nacin, ki drugim povzroca bolecino, od obrekovanja do zalitev. Gibalo obrekovanja in zalitev je strah. Lazi, obrekovanja in zalitve, ki jih izrecemo, povzrocijo v nasem energijskem sistemu deviacije, enako pa tudi v energijskem sistemu tistega, na katerega so usmerjene. Za napredek na vseh ravneh pa se moramo taksnih deviacij znebiti; zato tli v nas spontana zelja, da se osvobodimo obcutkov krivde za krivice, ki smo jih povzrocili skozi manipuliranje z resnico.””””
Jest sem to cakro kar neki raziskovala, evo bom se mal iz ene knjige napisala. Grlena cakra je povezana z delovanjem grla, poziralnika, ust in zob, scitnico in obscitnico. Vpliva na delovanje dihal, bronhialnega ter glasovnega aparata.. Vpliv grlene cakre seze tudi na prebavni trakt.
Ta cakra je povezana tudi z delovanjem desne mozganske hemisfere in z ustvarjalnimi funkcijami clovekovega uma.
Naslednja custveno-mentalna stanja pa povzrocajo ali odsevajo motnje v delovanju te cakre : pretirano prepuscanje nadrejenim, fiksne ideje, togo oklepanje tradicionalnih navad, odvisnost od pravil in tujega nadzora, okorela dogmaticnost, upiranje spremembam, melanholicnost, fanatizem in trmoglavost, avtoritativnost, pocasno reagiranje……
Tadej zakljucuje o peti cakri s naslednjim odstavkom : Odprta peta cakra je pogoj za izbire, za katere je znacilna enost srca in uma in le taksne izbire nam dajejo obcutek gotovosti vase.
Evo, ko sem jest tale Tadejev stavek prebrala …hahaha….prezvezcla……strancirala….sicerala…..sem si rekla….stara moja …..tukile v tocno tejle tvoji cakerci je je pa tvoj EGO doma………mater si je pa najdu dom….hahaha…..
Sej, jest sem med studiranjem caker tud zvesto brala Lazareva….pa skoz bolj so me zacel zanimat tudi meridiani….tk, da …vse je tolk povezan….da si jaz takrat tega u moji glavi sploh nisem mogla predstavljat….hahahaha….tolk dalec tud moja domisljija ni segla……hahahaha……….hahahaha

slismoYing Yang

Lepo je če deliš