Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Jest se dons dam moji stari mami prov, k je rekla, da je radovednost lepa cednost…to preprosto tako je…
Jest, k sm zacela pred slabimi stirimi leti z branjem “duhovne literature”, sem zacela zato, k sm bla u p…..i, se prav, da me je zanimal, res ni potrebno, da je clovek cist u dreku…res ne…pomembno je, da cloveka zanima in, da je za svoje zanimanje pripravljen marsikaj narest…npr. brati knjige, se udeleziti kaksne delavnice, meditirati, pposkusati najti svojo pot v meditaciji…iskati odgovore na svoja vprasanja….ni pa potrebno vse brati ali pa delati kar dela in bere nekdo drug, to je brez veze…to je posnemanje…zato je potrebno ukljuciti intuicijo in jo zaceti ziveti in, ce intuicija rece, da je tale Carlitos se pretezek, je to cist da best, jest sem se naucila uporabljati in ziveti svojo intuicijo, razum bo ze se po svoje vse razlozu intuicija je pa samo ena in vsak ima svojo….
Tk, da, kakor vam je jasno sem Don Juanova pa Carlitosova fanica in bom ob svojem casu razlagala njegove knjige….njegovo prvo in drugo pozornost…pot bojevnika…vazno je samo, da cloveka zanima kdo pravzaprav je in, da si je sposoben priznati svojo samopomembnost, katera vsakega vlece cist prevec k tlom, to je frekvenca tezke energije, tk, da priznanje samemu sebi svoje hudiceve manipulacije s samim seboj v imenu neke varnosti in navideznega miru in sprejemanje svojega dreka….pomeni cist v kratkem zalezovanje samega sebe, ki je ena od osnovnih tehnik carovnikov ali pa lahko recemo rekapitulaciji tudi karmicna diagnostika, zdej pa kuker keksenmu pase, je pa priblizno isto kopanje po svoji notranjosti – se pravi zalezovanje…in priznanje …in sprejemanje…samga sebe….
Tk, da ostante vsi preserno z nami/vami, mano/tabo in delajte vse kar je v vasi moci za svoje samospoznanje in Carlitos nam bo vsem s celo druscno za prmej pomagu….hahaha,, pa drugi tud…hahaha
slismo