Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Tale Presernov dan se je men zdel zmeri da best, evo, Presern umre, vsi fullll veseli, juhuhu, se prav, da je pravzaprov fajn, da je umrl, se mamo lohk dons na tale frej dan cist kul, al pa tud ne…odlocitev je itak v rokah posameznika….vsak ima svobodno voljo….
No, jest sem se dones prov fajn imela, ze zjutraj sem z najvecjim veseljem delala, seveda po svoje, kabalisticno invokacijo zvoka, se prav meditacijo…., jest jo ze tri leta obozujem, juhuhu, to pa je dinamicna meditacija, no, ja vsaj za mene, jest sm bl juhuhu, hahahaha Dons sem svoj alt zapela v vsej svoji velicini, men je blo juhuhu….
Drgac pa, evo, z zvokom sem se srecala pred tremi leti in ze takoj sem posvojila idejo, da ja, seveda, dih in zvok sta bila prvinska, pa kokerkoli sem vse naokoli, not- ven, gor-dol obracala, sem prisla do zakljucka, da ja, zvok ima zraven ziher pomembno vlogo. Evo, jest naprimer, kadar sem jo plesala na veselicah, al pa v diskotekah, al pa na privat partijih, evo, jest sem z muzko zmeri uzivala, ceprav nisem imela talenta za igranje na instrumente, pa tud nisem imela talenta za neke pevske nastope, hahaha, ampak muzka, jest sem jo tud velik doma poslusala, zdej kakasno, ja vcasih tako, kot mi je pac prisla na pot, vcasih sem kaksno za dlje casa posvojila, kakor je pac naneslo. Se spovnem, se pred leti sem okna najraje pomivala ob spremljavi Wagnerja, kuker pokazi mi custva—- ratatatata,hahhahaha, pa mi je blo fajn, sem cist uzivala, pa okna so bla tud pomita.
No, pol sem se pa pred tremi leti srecala Z Aleksandrom Skriabinom….in njegovimi preludiji…, jest mam namrec se kar dobre zvocnike, nekak glih za klasiko…..in moje pootovanje z zvokom se je zacel se bolj intenzivno, kabalisticna invokacija zvoka, Skriabin…seveda sem zraven prestudirala tud njegov zivljenjepis, clovk je nadzanimiv, no ja vsaj za mene….Tako sem prisla do filozofije Dan Rudhyarja in v sodelovanju z dihalnimi vajami se je meni s studitranjem filozofije zvoka in z prakticiranjem kabalisticne meditacije in s poslusanjem Skriabina zacel odpirati cist nov svet,zdej me ze poznate, jest sm bla not…, pa se gong mi je krizal pot…..
Dojencek se rodi….zadiha….spusti zvok….vse je povezano, nekaj je prvinsko….
Drgac, je pa dons Presernov dan pa mi na misu hodjo njegovi verzi
Edinost, sreca sprava
k nam naj nazaj
se vrnejo,
otrok, kar ima SLAVA,
vsi naj si v roke sezemo…..
papa v stilu James Bonda
od the men to the teb
z ljubeznijo