Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br vecer,
hja, kaksen cudovit pomladanski dan….se mal…pa bo za delo v vrtu…jupiii…..jest sicer nevem, kako se vi prehranjujete…pa te stvari…jest ze cetrto leto vsak dan pijem zjutraj sveze sadne sokove iz sokovnika…zadnje mesce mi fulll pase ananas….hahaha…kle sm ze mal zasvojena…in komi cakam, da bom imela zelenjavo na vrtu, kajti zelenjavne soke imam tud fulll rada…njami….marbit sem bl lene sorte…hahahaha…se mi neda vsak dan kuhat….hahaha…sam…zdej pa resno…odkar sem se pred stirimi leti zacela ukvarjati s svojo dark side of the mon….hahaha……in zacela spoznavat yin in yang v vsem….odkar sem zacela uornk spoznavati svoj zmaterializirani ego ……in ugotavljat, da jaz nisem sam moj um in custva, ter reakcija nanje….hahahaha….je men zacela disat tud cist druga hrana…seveda postopoma….tako, da velikokrat pac pijem samo moje sokove….jest uzivam….hahahaha…zdej bi pa spet en moj frend reku, ja….stara sej vem…ti si zmeri sadje naraje pila…npr.vincka, pa…. snopcka…pa medicko…..hahahaha….hja evo….zgleda, da res…..hahaha….hja, pa tud dost zeliscenga caja popijem….rozce namrec ze leta rada nabiram…..pa za polno luno kaksne korenine….hahaha…mam prou odprave zelenega zmaja….jest sem jo zmeri rada bluzila po naravi…..cudno…v naravi me ni bilo nikol strah….al pa, da bi se zgubila…..sem pa enkrat sla k eni frendici na obisk v Lublano v naselje s fulll bloki…pa parkiram…evo….pa najdem blok….pa nadstropje….pa cvekava midve…pa take stvari….evo…pa se jest poslovim….pa grem….pa pridem nekak ven iz bloka….pa iscem avto…avta…ni….pa iscem….hmmm…no evo…en mi ga je spizdu….pa klicem policaje…pa pridejo….hja….pa mi tud avto najdejo….pac cist na drugi strani….hja….men je zgledal vse isto……hahahaha, docim v naravi ….je pa cist drugace…..vse se spreminja…dnevno….jest jo sibam vsak juter z mojim kuzkom…hahaha……no, ja valjda sem tud jaz pasjeljubec….hahahaha, sicer je to moj prvi pes v lajfu….star sest let….pa mal je velik….pa mal je marbit tud debel….mal sva, poseben v teh casih pac cudn par….jest nisem glih neki velika ……hja…debela zgleda, da tud ne bom….tk, da tale moj kuza ima cez devetdeset kil…hahaha….je pac bl velik….hahahaha….je reku en moj frend preden sem se odlocila za psa…prau frend…ejga stara, za tebe je pa cist brez veze, da mas kar kaksenga psa, ti s tvojim karaktarjem mors met Kavkaskega ovcarja..to je iziv za tebe….hahaha….evo in midva ze sest let uzivava skupaj….hahaha…sosedje pravjo, da mam svojga medveda….hahaha….pa zadnje case se naju mal izogibajo….hahahaha…je kolektivni strah nabildan s temi pasjimi aferami……hahahaha…mava z mojim medvedom bl mir…..kuker je rekla moja stara mama…vse je za neki dober…..hahaha
U bistvu sem hotla dons poudart, da stojim za dejstvom, da naj vsak je, pac, kar mu pase….in, da naj clovek ne je iz navade, ker, ce se spreminjate….ce delate na sebi….ce zasledujete svojo energijo, ce si priznavate svoje odvisnosti in svoje vzorce in jih sprejemate in odpuscate…..potem se bo spreminjala tudi vasa hrana v skladu z energijo…ne gre drugace….slej ko prej….meni prov tezka hrana ne pase vec…ali pa v zelo redkih primerih…..kar se pa alkohola tice….hahahahaa…imam pa najraje kozarec domacega rdecega vincka…seveda pri jedi….
slosmo