Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

ANA
Član

oh, Zofija, draga! Sem vedela, da boš stavek vzela kot obsojanje. Še 1x si preberi oz. se bom kar citirala: pa ne vzemi tega kot kritiko….jaz te pač tako berem… Ni bilo mišljeno kot obsodba. Tudi jaz napišem tako kot mislim. Če bi te obsojala, bi napisala: obsojam, da si taka in taka. Jaz te tako berem čez poste, tako sem te začutila, nikoli pa trdila, da vem kakšna si v resnici, ker te ne poznam. poznam te toliko, kolikor te tukaj berem. In enako velja zate. In te tudi nimam pravice obsojati, soditi, lahko ti pa povem, kakšen vtis daješ čez poste.

Drgač pa, da te spomnim, nekatere stvari, ki si jih ti napisala o
“alkoholikih”, če znaš brati, sem jaz napisala zelo podobno…

Moj komentar se ni nanašal na to, KAj si napisala, ampak KAKO si napisala…tema ni važna Wink

Mah tisto o službah….jst imam pač to srečo, da mi ni “treba” it delat za 700 €, ker se mi enostavno ne splača….imam več sitnosti z tako službo kot pa koristi…zakaj? to se mi pa ne da zdaj pisat Big smile … če bi bila drugačna situacija, bi seveda poprijela za kakršnokoli delo…delati mi ni izpod časti, gre za to, da sem bolj koristna doma, kot pa v službi za 700 €….

Lepo je bilo poklepetati s tabo, zdaj pa grem spravit tamalga spat. Želim ti lep večer Smile

Lepo je če deliš