Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#1119
zlati rez
Član

A se se spolnite, k sem mela formulo micka-janez -prd-drek-kak -janez-micka…hahaha..ampak evo, to je bla moja formula, zdej bi vam pa direktnga iz skriptov prepisala, kako je Don Juan to predstavu Carlitosu…hahaha…oziroma, kako je Carlitos predstavu Donov koncept na eni izmed svojih delavnic….
Carlitos nadaljuje….evo direktnga….””””Ko so vidci opazovali zvijace samopomembnosti in enoten nacin kako okuzi prav vsakogar, so vidci razdelili ljudi v tri skupine, za katere si je Don izmislil kar najbolj smesna imena, ki si jih je lahko zamislil : driske, prdci, kakci. Vsak izmed nas sodi v eno izmed njih.”””
“”Driske oznacuje njihova nesamostojnost, so krotki, navelicani in oklevajo…To so ljudje, ki vam vedno zelijo narediti uslugo, skrbijo za vas in vas drzijo nazaj, razvajajo vas, tako socutni so.Tako skrivajo resnico, ki lezi za tem : nezmozni so sprejeti inijiciativo in nikoli nicesar ne morejo narediti sami…Za obcutek, da nekaj delajo, potrebujejo ukaz nekoga drugega. In na njihovo nesreco mislijo, da so drugi enaki, zaradi cesar jih vedno kaj prizadene, razocara in spravi v solze…”””
“””Prdci so nadrugi strani, njihovo nasprotje. Razdrazljivi, podli in samozadostni, stalno se umesavajo in izpostavljajo. Ko se vas enkrat polastijo, vas ne bodo nikoli vec pustili pri miru. So najbolj neprijetni ljudje, kar jih lahko srecate. Ko ste mirni, pride prdec in vas ovije in povlece vase, uporabi vas, kot vas le lahko…Imajo naraven dar za ucenje in vodenje ljudi. So tiste vrste, ki bi ubijali, da bi ostali na oblasti””””
“”Drekci so nekje umes. Kot nevtralni, niso vsiljivi, niti se ne pustijo voditi. So vazici, se razkazujejo in bahajo. Dajejo nam vtis, da so nekaj pomembnega, v resnici pa niso nic. So utelesen ponos, karikature ljudi, ki prevec verjamejo vase, a, ce jim ne posvecate pozornosti, se izgubijo v svoji neznatnosti.”””
Nekdo je iz skupine slusateljev vprasal Carlosa, ali je pripadnost eni izmed teh kategorij nujna znacilnost, se pravi, ali je notranje stanje v nasem svetlobnem kalupu…
Carlosov odgovor . “””Nihce se ne rodi tak, sami se naredimo take !!! V eno od teh skupin vstopimo, zaradi majhnega incedenta, ki nas je oznacil v otrostvu, ne glede na to ali gre za pritisk starsev ali kak drug nepomemben faktor. Takrat se zaacne in, ko odrascamo, postanemo tako zaposleni z obrambo jaza, da se na neki tocki ne spolnemo vec dneva, ko smo prenehali biti pristni in smo namesto tega zaceli igrati. Ko vajenec vsopi v svet carovnikov, je njegova osnovna osebnost ze izoblikovana in nic je ne more vec izlociti. Njegova edina moznost je, da se vsemu skupi smeji…..””””
“””Vendar pa, ceprav to ni nasa naravna znacilnost, carovniki lahko skoz videnje zaznajo, kateremu tipu pomembnosti pripadamo, ker oblikovanje nasega znacaja skozi leta proizveda trajne deformacije v nasem energetskem polju. “”””
Carlos je nadaljeval s tem, da se samopomembnost napaja z isto energijo, ki nam omogoca sanjanje. Zato je izguba samopomembnosti temeljni pogoj za nagualizem, ker osvobaja energijske presezke za naso lastno uporabo in sveda zato, ker bi brez tega varnostnega ukrepa znoreli…
“”To se je zgodilo ze precej vajencem. Zacnejo dobro, kopicijo energijo in razvijajo svoje zmoznosti. A se ne zavedajo, da z nabiranjem moci hranijo tudi parazita v sebi. Ce se mislimo vdati pritiskom ega, je bolje, da to storimo kot navadni ljudje, saj je carovnik, ki se ima za pomembnega,, najbolj zalostna stvar, kar jih je””””
“””Imejte na umu, da je samopomembnost zahrbtna. Lahko se skriva za fasado skoraj brezgrajne usmiljenosti, saj se ji nikamor ne mudi. Tudi po celem zivljenju vaje, je lahko dovolj ze najmanjse zanemarjanje, majha napaka-in spet jetu, kot virus, ki je bil skrit v tisini, ali zabe, ki leta cakajo v puscavskem pesku, pa se po najmanjsem dezju prebudijo iz mrtvila in se razmnozijo.”””
“””Bojevnik se mora zalezovati, bojevnik mora razstaviti svoja custva na najmanjse delce in opaziti vire, ki jih hranijo…..””””””””””””””””””””””””””””

slismoFlower

Lepo je če deliš