Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

strelka wrote:
Big smile
Sam kuker koli obračamo ..pa iščemo opravičila za svojo lenobo-ne delo ….od prane se ne da žvetTongue…kot tud ne od praznine ….lahko pa dobiš idejo ..tko da ja lahk je tud ne delo ustvarjanje…
Ljudje mamo različne potrebe , itak, nekateri lahko filozofirajo cel dan , razmišljajo o smislu življenja pa tko …nekaterim pa postane dolgčas….ker konckoncev je človek ustvarjalno bitje …in kot preveč dela ubija …preveč ne dela …enako .Smile
uf že tok sem prebrala od tega ega …pa sprejemanja …
Pa mi še sedaj ni čisto jasno ..če jaz rečem enim alkoholiku al pa narkomanu …da dela narobe , da njegovo življenje ne pelje nikamor …da sam sebe poneumlja ..da je suženj svoje odvosnosti ..pač svojih prividov pa iluzij …kaj zdej je to sprejemnje al nesprejemanje …ker ne sprejmem njegovega načina življenja?

lep dan …FlowerBig smile

Hja, ljudje imenujejo ponavadi nedelo lenoba in s tem enečijo, da pač človek ne hodi v službo oziroma si ne služi denar v kontekstu vsakdana…..hmmmm…….govorim iz svojih izkušenj in pred štirimi leti sem se spletom okoliščin začela spopadati s svojo egojebo, ne da bi hodila v službo alli pa si kako drugače služila denar, to je trajalo dve leti in v teh dveh letih pač nisem s strani pogojenega uma nič ustvarila, kuker v zunanjosti, nov avto pa te stvari al pa srebro nekje zakopano, pač stvari s katerimi merimo ustvarjanje ali delovanje…….vendar pa trdim, seveda, kot norc, kva pa čem…..trdim, kot norc, da sem od leta 2006 pa do leta 2008 resnično aktivno ustvarjala in to vsak moment, samo da sem to akcijo obrnila navznoter in ne na zunanje dobrine s katerimi pač merimo uspešnost, obrnila sem jo navznoter in z aktivnim delovanjem iskanja svojih odvisnosti, miselnih vzorcev, ki itak vsi bazirajo na strahu in na varovanju naše samopodobe, kar sem pa v svoji aktivnosti sama spoznala, da je čista iluzija, vsaj pri meni……kako je pri vas, samo vi veste…….jaz pač govorim o sebi……..hahahaaha…..sbe tanajbolj poznam….pa tud kuj priznam…..hahahahahahaha……

Po letu 2008, sem začela tudi služiti denar, vendar pa čist na drugačen način, z drugo energijo, ne, da se samo zavedam, tudi živim tako, da ne zapravljam svojega časa samo za delo, kot pridobivanje materialnosti ali zato, ker sem kao deloholik, pa moram bit skoz zaposlena in to kao z zunanjimi stvarmi, kuker, ker imam star avto, bi bilo dobro, da si kupim noveega, hja sej je čist pametna ideja, nč narobe z idejo…….hahahaahahaha…….samo, da jaz ne bom zdaj začela bolj delati v smeri pridobivanja everčkov, zato, da si kupim nov avto…….ideja je dobra, ideja se mi bo itak ustvarila, ko bom avto rabila, danes ga ne rabim, je moj clio še čist dober in s tem ne občutim nobene manjvrednosti ali večvrednosti, samo čas s katerim vsi razpolagamo, pač živim drugače, ne mislim, da je kreacija v tem, da si nabiram status v družbi ali pa materialne stvari, zaradi katerih se počutim “varna”……hmmmm…..varna se danes in zadnje dve leti počutim bolj, kot sem se prej z vsem kešom mojga lajfa, pa te zadeve…….hahahahaha…….tko, kot sem prej mislila o varnosti…….in jo tudi živela………hja, to je bila moja zmota, moja iluzija, moja egojeba……sej ni rečen, da se tudi vi motite, jaz sem se……..priznam……hahahaaha

Draga Strelka, če ti nekaj ne sprejemaš, je to čist enostavno tvoje nesprejemanje, naslednje vprašanje bi bilo zakaj, ne sprejemaš alkoholika al pa narkomana, sej to, da si uničujejo z odvisnostjo svoje telo in življenje, sej to oni vedo, sej niso glupi……sicer so pa te odvisnosti v bistvu samo posledica drugih odvisnosti, pač posledica človekove egojebe, sej je odvisnost od tega, kako bi moralo biti, če bi…..blablabla meni osebno veliko večja odvisnost, ker to ni sprejemanje časa “ZDAJ”………. ZDAJ je to kar imamo in to je vse in, če ta ZDAJ pač iz navade usmerjamo v presojanje sebe in drugih in s tem še mislimo, kako smo dobri, ker povemo alkiču al pa đankiju, da njegovo življenje ne vodi nikamor in, da se poneumlja…..hja, jest se s tem v mojem življenju ne ukvarjam kdo se poneumlja in kdo ne……poznam ljudi, ki se ne ukvarjajo z nobenim đankom al pa z alkičem in so bolj brez življenske energije, kot marsikateri odvisnik, hja, pa tud poneumljeni, pravzaprou ni nobene razlike, razlika je samo v življenski energiji posameznika in stilu lajfa…….in fora za mene je prou v tej življenski energiji, na kaj jo človek usmerja…..hja, tale nebulizem je huda stvar……hahahahaha……to je pač moj stil lajfa……..čist v soglasju z vesoljem…..hahahahahahaha

slišmoWacko

Lepo je če deliš