Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haloohahahahaha…
hvala zmajeslovka…., špehovke nisem poznala…sem jo pa najdla in sicer pri sosedu v vinogradu, pa tut pred svojim domovanjem…sej, najprej sem jo primerjala s slikico…pol sem jo oprala in naredila tko kt regrat, pač z krompirčkom in vročim kisom, pa mal sem jo nasekljala…njami…jst mam rada mal bolj grenke zadeve… tk, da tale špehovka bo poslej na vrsti vsako leto v moji skledi…zgleda, da mam spomladi rada fuulll železa…njami…hahahahaha…pa najraje jem sezonsko hrano…njami…hahahaha…zdej, k je polno trobentic, si pa še dve pesti trobentic stresem čez regratovo solato, pa je spet njami…hahahaha…hahahaha…sej drgač sem si pa že tut katalonski radič posejala, k je tut bolj grenak in ga obožujem…njami….
hahahaha…..jst se še vedno strinjam z lazarevom, k je napisal, da je demokracija največja diktatura zakona…hahahahaha….in tile zakoni so preprostemu človeku večinoma nerazumljivi….sej včasih po teveju lahko slišimo, da jih tut različni strokovnjaki povsem različno interpretirajo…..tk, da smo resnično pripeljali preprosto rimsko pravo z dvanajstimi osnovnimi zakoni, ki jih je lahko poznal vsak državljan, v stanje, kjer se še strokovnjaki znajdejo na nasprostnih straneh glede interpretacije…in seveda ima vsak svoj prou….jst se čist strinjam, vsak ima svoj prou…in preprosti človek se čudi, kako lahko ljudje iz diplomacije in gospodarstva čist po domače izkoriščajo zakone in vse kar tvegajo, je pač medijski rompompom…ker jim zakon pač omogoča dobesedno krajo in manipulacijo…hahahahaha…demokracija je pač diktatura zakona….hahahaha…hahahaha…ma, ja, jst sem itak en norc…hahahaha…hahahaha…matr je fletkano, ane…hahahaha…hahahaha…sem se tut režala, k sem vidla posnetek Talerja, k se je menil v kafiču za podkupnino…hahahaha….in po vsej verjetnosti ga bomo v Sloveniji še nagradili s kakšno odpravnino in mu seveda ponudili spet kakšno diplomatsko al pa gospodarsko funkcijo, je pač strokovnjak, drugače ga ne bi poslali v Bruselj….hahahaha….no, ja, sej mogoče bo pa uradno prestopil k lobistom…hahahahaha….hahahaha…imamo zgleda tko ql demokracijo z nadzakoni, da je pri nas pač vse mogoče, ne, da bi sploh kdo odgovarjal…hahahaha…hahaha…mormo zgleda lovit nemško francoski vlak, pa ni časa za takele malenkosti…hahahaha….sej drgač se men zdi, da so vsi tile naši diplomati v parlamentu al pa gospodarstveniki čist v koraku z duhovnostjo….hahahaha….kuker skoz nekaj sprejemajo…in sicer skoz sprejemajo amandmaje, zakone, podkupnine, ugoodne kredite, odpravnine….hahahahaha….povsod samo sprejemanje…hahahaha…hahahaha….matr, da tale new age dela povsod, še v Bruslju…hahahaha…hahahaha…tk, da evo celo človeštvo je na sprejemanju, le, da si to sprejemanje vsak drugače razlaga…hahahaha…..hahahahaha…sam, da je sprejemanje…hahahaha…
ravnookar sedim lepo na sončku, pijem svojo kavico…vreme je čudovito…kuker martinček.com, kakor je zmajeslovka napisala…hahahaha…sem bla pa fuulll vesela, k sem slišala, da bo deževalo…je zemlja že mal suha, tk, da že mal bolj težko lupim travnato rušo in seveda delam nove gredice, bolj v obliki gnezd, ker imam pač parcelo v hribu…sem pa včeraj končno dobila drevo hruške, ki se ji reče junijska lepotica in jo vsa vesela posadila z vsem mirom v umu in radostjo v sebi…hahahaha…..hahaha…to je bolj stara slovenska sorta in so take manjše hruške, ki so izredno sočne in dozorijo junija, pravzaprou ravno takrat, ko pri nas ni veliko sadja…tk, da, njami, njami, njami…hahahaha….hja, seveda bom pa na tale njami hrušk morala počakati vsaj dve leti…hahahaha….ma, ja, mam super soseda, pa se bom pri njemu najedla hrušk, dokler jih ne bom imela sama…hahahaha…hvala sosed, tut regrat nabiram pri njemu, pa seveda mi tut gnoj pripelje iz svoje kmetije, tk, da jst mam s sosedi čudovite odnose…hahaha…sosed pravi, da sva midva s pesjanarjem pač varnostnika na telem hribu in, da si potem tut zasluživa gnoj, pa krompir, pa take zadeve, po domače rečeno sodelujemo in ne tekmujemo, no, ja, vsaj kar se tiče mene,za druge ne bom govorila…vsak ima svojo šolo Življenja…hahahaha….če že kdo zaluta na tale hrib, ga moj pesjanar nalaja, k sneta skira, tk, da ga hiter odpeketa nazaj…hahahaaha….na domačine pa ne laja več, ampak jih kratko pozdravi, lih tolk, da me opozori, da je sosed v bližini…hahahaha…hvala pesjaner…..pri nas vsi sodelujemo….ena druga soseda mi tut enkrat na mesec prnese dva litra vinčka….hvala soseda…..pravi, da je zlo hvaležna ker imava s pesjanarjem totalno kontrolo nad hribom…hahahahaha…hahahha…midva imava pač te najine jutranje obhode…no, pa tut večernje včasih, zdej, ko bo bolj toplo greva samo zjutraj, ker je pesjanarju potem že prevroče…je pač kavkaški ovčar, zdej že mal v letih in tut kar obilen, pa se mu ne da prou preveč sprehajati…poleti itak diha na škrge, kuker mam navado rečt…hahahahha…
vsem želim obilo sprejemanja, karkoli že pač kdo smatra za sprejemanje….hahahaha…še najbolj pa pomaga pri sprejemanu iskrenost…do samega sebe… recimo iskreno raziskovanje samega sebe, svojega miselnega in čustvenega sveta v dogajanju, da člouk sploh ve, kaj sprejema….hahhahahaha…..namreč tako tut človek lahko iskreno trči ob svoja prepričanja, ki mu krojijo realnost…hahahaha….sej, veste in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…pa branje je na lastno odgovornost….pa reklamacij po nevem kermu zakonu že, enostavno nesprejemamo….če pa že, bom pa mogoče kakšen urad za reklamacije ustanovila, pa bo iz nesprejemanja spet sprejemanje…hahahahaha…bilo kuda nesprejemanje sebe nas jebe svuda…hahahahaha…Castanjeda je temu nesprejemanju sebe v doganju, reku preprosto samopomembnost ali samovažnost…hahahahaha….no, ja, tko jst razumem Castanjeda…jst sem pa itak en nebulistični norc…hahahahaha…..hahahaha….
slišmo