Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
hahaha…evo mene, vidm, da nebulizm laufa tud brez mene…..hahahaha…..sam po domač povedan, jest sm res srečna…..dobim napotke…….diagnoze…..hvala, hvala………hahahahah……….hja, kva čem rečt, bilo kuda egojeba svuda………sam, da imam jest problem z egom in, da ga nimate vi, sej človek se kar oddahne…..hahahahahaha…….jest kot norc prevzamem vso odgovornost za mojo egojebo, za vašo, pa res ne, pa tud za sosedovo ne……..ampak za svojo pa ni blema…….vsak dan, vsak moment…….
Res pa je, da je nebulizem bolj ekzaktna veda in sicer pri nebulistih ne pomeni ne in ja pomeni ja in to že v osnovi……vendar pa se gre za transformacijo, ne v ja ali obratno……zato pa je potrebno vedeti pravila igre, da pač ne pomeni ne in ja pomeni ja in, da se vsak moment lahko ne stransformira v ja, samo, če se človek za to odloči in pozornost usmeri v sebe in si prizna…….samo to je dinamičen posel….je treba delat…..
Življenje nebulista je dinamično, ker je pač sprememba edina stalnica……..hahahaha……jest jo zdele že uživam v mojem novem domu….mal pucam….jutri bomo belili, pa te zadeve…… laufa…..akcija…..hahahahahhaha……tk, da se v naslednjih dveh tednih preselim na drug konc Slovenije, tudi bolj v naravi……res je lepa Slovenija……moj pesjaner je navdušen…….hov….hov…..hov….
slišmo