Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahahahaha…
juhuhuhuhu…pomlad je tu…hahahaha…kakšni čudoviti sončni dnevi…jst jo šopam po vrtu, mal štiham, mal premišljujem kam bom posejala kakšno zelenjavo in katero lahko skupaj sejem…v lončke sem že posejala por, cvetačo, zeleno, pa te zadeve…jst sem enostavno zadnja leta čist uflikana na vrt…od lanskega leta sem si prišparala razna semena rožc in študiram kam jih bom letos posejala, pa take zadeve in seveda uživam v toploti sončnih žarkov…matr, je lušten…
Tut bukovo oglje oziroma prah za čiščenje zob sem si nardila…res enostavno in sem si začela čistit zobe s prahom bukovega oglja…moram priznat, da sem mislila, da bo večja svinjarija pri čiščenju…hahahahaha…no, ja, jst grem enostavno zjutraj preh hišo na travnik, vzamem vodo in prah oglja s seboj in si s prstom namočenim v prah oglja spucam zobe…in veselo pljuvam po travniku…hahahaha…sem namreč kadilka, pa me zanima, če mi bo tole oglje pomagalo do večje beline zob, tk, da bom čez kakšen mesec al pa dva poročala, če bo prišlo do sprememb, pa tut dva frenda, ki sta tut kadilca sta se javila za eksperiment, tk, da bomo trije eksperimentirali in seveda bom use natanko poročala…hahahahaha…
pa seveda srfam po forumu in se režim…hahahaha…življenje in tehnika…hahahaha…pa tut ljudje zgleda, da vedo, kaj ima Bog rad in česa ne mara…hahahaha…hahahaha…sej učasih se mi zdi, da berem pač moderno izvedbo interpretacije rimskokatoliške cerkve…hahahaha…kuker spovej se grehov in Bog ti bo odpustil, pol pa spet lahko delaš grehe naprej…hahahaha…pa se spet spoveš in tako v neskončnost…hahahahaha…se pravi, da se prestaviš iz ene realnosti, kjer imaš pač težave v drugo realnost, kjer jih nimaš in težave izginejo, ker jih polje kar samo zradira…hahahaha…matr, men se zdi, da je potem tanajboljš, da ljudje kar ostanejo in živijo v tej drugi realnosti in pač ne bodo nikol več imeli težav…ne vem, zakva sploh prihajajo nazaj v realnost, kjer imajo spet težave…no, ja, mogoče jim je pa dolgčas, pa jim je to ene vrste šport…hahahaha…hahahaha…sej po tej logiki živim jst verjetno v polju norcev in sem tuki zaštekala, kuker se mi je verjetno nardila kakšna mehanska okvara, pa ne morem več nazaj v kao normalna polja…haahahaha…no, ja jst sem z mojim poljem zlo zadovoljna, prouzaprou čist srečna…ma, ja, iz svoje kože pač ne grem, ker mi je čist prou in imam enostavno občutek, da sem taprav norc na tapravem mestu ob tapravem času…hahahahaha…zdej, mogoče si bo kdo mislil ob branju telih nebuloz, da se marbit ne spodobi takele stvari pisat in, da se ne spodobi tkole režat…in, da Bog takihle norcev, kot sem jst pač nima rad…hahahaha…men je useen…hahahaha…use, kar pr men velja, je moje usakdanje delovanje in, če ne privlačim nobenih težav, ne zdravstvenih in ne drugih in sem zadovoljna in srečna…pol je tut Bog zadovoljen in srečen…hahahahaha…probleme pa rešujem, ko se pač pojavijo in to prou veselo…hahahahaha…pr men velja pač tista iz Tomaževega evangelija, da je božje kraljestvo v nas samih…pol je pa men čist useen, če je to pač kar se mene tiče kraljestvo norcev…hahahahaha…hahahaha…
meni je glavno, da imam mir v umu in en kup dobre volje v vsakdanjem delovanju…hahahaha…hahahaha…
slišmo