Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

hahaha…..jp StrelkaClap sem v carstvu rimskega boga BakusaThumbs Up…hahahaha….tuki tut več al manj nimam megle, jo pa vidim, kuker spodi…hahahaha…

sej se skoz bolj zavedam, da ljudje pač nočjo videt, občutet nobenga trnja in hočejo sam občutet eno svobodo…hahahaha…ampak je pa paradoks življenja, da svobode pač brez trnja sploh ni oziroma jo človek sploh ne more čutiti…sej rodil se je usak svoboden, sam pol je pa potrebno trnje občutit, dogajat in prepoznavat, pol pa tut, če je v vatko zavito, usak ima svoje trnje in svoje vatke, svoj svet… drgač člouk sploh ne more poznati občutka svobode, miru, ljubezni in…sam je pa ena skupna resnica in to je, da prave ljubezni ni brez resnice, ki pa jo usak sam pozna, sam hoteti mora…al pa jst spet čist narobe use vidm in je zdej že kuker ena instant svoboda na pohodu, ki pa sem jo klele v carstvu Bakusa čist zgrešila…mah, ja, bom še enga refelčka si natočila in si ga na vaše in moje zdravje spilaBeer…hahahahahah……

usem želim vesele praznike,vikende, delovne dni, rojstne dneve in srečna nova leta, pa velik pirhov, matr sem se razpričala…nej se vam-nam dogaja večinoma občutek, da smo vedno pravi človek v tapravmu cajtu na tapravmu mestu…hahahahaha…hahahahaha…hk…hk…hk…Cool

Lepo je če deliš