Reply To: nastavitev atlasa

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina nastavitev atlasa Reply To: nastavitev atlasa

#25201
snowcat :)
Participant

ozelot wrote: Enkrat sem bil na eni terapiji kjer ti naštelajo atlas profilax če sem se prav izrazil. Ko imaš to naštelano imaš kao vse pogoje za srečno življenje. Terapija se izvede 1x v življenju in kakih 2 tedna po terapiji maš revizijo. Kasneje sem enmu terapevtu povedal da sem dal to skoz in mi je reku da vidi in da imam slabo naštelano. Tudi sicer po terapiji nisem zaznal nikakršnih znakov izboljšanja zdravja. Mogoče pa zaznavam poslabšanje ampak nevem če je povezano s tem.

Ok, tisto ki dela meni ta gospa je CELOTEN postopek. Torej od hlave do prstov na nogah in rokah. Gre postopoma. Danes grem 4-ič. Fora je v tem, da se telo zabasa, ne pretaka se tisto, ki bi se moralo na fizičnem nivoju pretakati. Sama na sebi vidim spremembe ne samo na kosti nivoju amak tudi na drugih….že po 3 obiskih in naj bi me še čakalo minimalno 5…..

Veš Ozzi, poškodbe so dejansko instant zadeva, instant zdravljenja pa ni.

Po tej izkušnji moram priznat, da moj pogled na vse te energetske zadeve se je malo spremenil. Bom rekla takole. Vzrok je lahko bil na čustvenem nivoju. Fizična poškodba pa posledica tega. Nadaljevanje se poškodbe iz dneva na dan in slabšanje stanja na celičnem nivoju pa je že samo čisto mehanska posledica. Kadar se zadeve pojavijo/postanejo očitne že na fizičnem nivoju, ni druge poti, ampak fizično delo – rudarstvo. Zraven če pride še do kakšnih aktivnosti tipa ozaveščanja ……tok boljš :-)

Me prav zanima …..po terapiji sledi pregled po nekem času kako se je telo odzvalo na spremembe. Načeloma naj bi imelo potrebo se vrniti v prvotno stanje – torej zvitosti, zabasanosti, …..tu pa pridejo prav še drugi prijemi……:-) na nefizičnih ravneh…..

snowcat

Lepo je če deliš