Reply To: Mind machine

#882
BAD-BOY
Participant

Vesna wrote:

… Ima kdo kako izkušnjo s podobnimi zadevami?

Po moje je to ena od mašin, ki si jo je izmislil človek, da bi nekaj naredila namesto nas. Z njo nimam direktne izkušnje, le posredne, ko z znanci debatiramo o učinku. Nihče se ni hvalil, kako se mu je razširila zavest, le za učenje pride prav.

Za primerjavo bom vzela Abtronic, ki nam učvrsti mišice. Ne da kondicije, ne zmenjša obsega, niti ne shujšamo….na nič drugega ne deluje.

Po eni strani se mi kar prav zdi, da moramo za hujšanje poskrbet z lastnim delom, prav tako za kondicijo in obliko telesa. Ker Abtronic nima dometa. Še bolj prav se mi pa zdi, da si zavesti ne moremo širiti s kakšnimi mind mašinami, ampak da rastemo z delom na sebi, s pomočjo meditacij in izkušenj, ki nam dajo globji vpogled v življenje. Zato, ker ob širitvi zavesti se počasi prebujajo jogijske moči, teh pa nezrel človek ne more (ne zna) odgovorno uporabit.

Najbolj smešno pri Abtronicu in podobnih napravah je pa to, da stare modele prikazujejo črno-belo, kokr češ to je navadno sranje, ampak ta nov model je pa res dober. Čez pol leta bo pa sedanji model sranje in bo naslednji najboljši.

Lepo je če deliš