Reply To: Mala šola kreiranja realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Mala šola kreiranja realnosti Reply To: Mala šola kreiranja realnosti

#20685
snowcat :)
Participant

Prav nič ni potreba, da si genij. Samo želja po spremembi in poštenost do sebe, je potrebno.

Človek ima na voljo naslednjo vibracijo po lestvici. Dam primer: iz depresije v krivdo. Ok, mama me je zajebala, sosed je idiot in se ne da zmenit, družba je proti meni, noben me ne razume, zajebal sem, bi moral drugače,….pač izpljuneš sam pri sebi vse tisto, ki ti daja občutek krivde ali napadeš tiste, ki so krivi, zato kjer si. Seveda to ne delaš do fizičnih oseb. Kričiš, mahaš rokami, brcaš, jočeš. /drugače povedano sproščaš ujete energije, samo v tem trenutku nimaš pojma o 10 tednih dihalne tehnike/. Niti ni tako pomembno v tej fazi, ali je to res. Prej ali slej se boš počutil bolje. In takrat gres naprej na – zavist- mama je ljubila mojega brata več, sodelavec je napredoval, sosed ima sexi ženo, prijatelj je prej kupil avto,…kričiš, mahaš rokami, brcaš, jočeš….poanta je v zavestnem zavedanju se tega, da imamo to razmišljanje, to je ta poštenost do sebe. Vibra se spremeni vsakič kadar se počutiš bolje.

Gremo dalje – sovražstvo – ….

Imela sem prijateljico, ki je v času PMS /pri-menstrual-syndrom/ brcala in trgala karton škatle. Včasih je tudi grizla in trgala s zobmi. Pač je poiskala način, da to sprosti brez tega, da bi napadala okolico. Jaz sem svojega časa hodila kričat ponoči v veliki park v mestu, kjer sem takrat živela. Če tega nimaš, zmeraj je na voljo umivalnik s vodo….

Zdaj nazaj k manifestaciji. Bila sem v situaciji, da se mi je črevesje treslo od stresa, živci pokonci, telo je vibriralo kot na elektriki, ramena dol, da sem si ves čas brado podpirala, da ne padem na gobec, ko me je zvijalo. Edino, ki sem razmišljala je bilo ,,ne morem več, rabim pomoč,,. In sem dobila od prijatelja informacijo, ki sem takrat rabila. Dejansko je bil samo nasvet. Nič takega, na prvi pogled. Ampak takoj sem začutila /trenutek poštenosti/, da to sem rabila /sprejela pomoč/.

In je šlo naprej in danes /2 leti kasneje/ sem nekje med 1-5. Sele od 8 naprej je možnost zavedanja se svoje notranje moči /moje mnenje/.

Pomembna je potreba po spremembi, to je ključni korak.

snowcat

Lepo je če deliš