Reply To: Magnetna energija

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Magnetna energija Reply To: Magnetna energija

#27745
snowcat :)
Participant

tadej pretner wrote:

Prmejduš, kupil sem električno podlogo za v posteljo in kaj ni hudič da me nervira električni tok. Takoj ko prižgem zadevo mi našpona vse mišice v nogah in noge mi začnejo trzat. Čutim zelo podobno kot pri kakem močnem izvoru energije. Recimo ko sem delal orgonite mi je orgonit dokler je bil nov (kak dan) povzročal isto. Podloga se segreva enih 20 minut tako da ne reagiram na toploto. Je možno tako čutit električni tok?

Moj odgovor sicer vzemi malo z rezervo, mislim pa da se ne motim – takšne reakcije seveda niso normalne; do njih prihaja, kadar je porušeno ravnotežje nekaterih mineralov v telesu. Lahko bi šlo za pomanjkanje kalcija. Ni nujno, da problem rešiš z dodajanjem kalcija – včasih so zadeve bolj zapletene – ti nekaj dodajaš, do absorbcije pa ne pride. V glavnem – za ustrezno absorbcijo je treba imeti tudi zdravo črevesje.

Razmišljanje naglas…pri nas v službi kadar pride do močnih negotovosti glede zaposlitve vezano na naročila kupcev se pričnejo kvarit mašine s fino elektroniko. Druga smer razmišlanja je, da telo zmeraj v vsaki situaciji išče homeostazo. Glasen zaključek nekako je, da se gre za reakcijo živčnega sistema, ki je po moje zelo podobna fini elektroniki v strojih.
Vprašanaje je kakšno ravnovesje telo preko trzanja išče. A je možno, da prihaja do spontanih kaotičnih povezav poškodovanjega oživčja ? Kaj pa če bi to trajalo več časa ? A bi se ustvarila povezava ?

s.

Lepo je če deliš