Reply To: M. Pogačnik – litopunktura

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija M. Pogačnik – litopunktura Reply To: M. Pogačnik – litopunktura

#11135
tadej pretner
Moderator

strelka wrote:
drugače pa ..meni so povedali na takih mestih…da tam sploh dobro ne rastejo drevesa …so zvita …pa rakava ( bolna)Embarrassed…čist lajično.
mal opazuj , če imaš možnost , po gozdu hodit….kako so samo na nekaterih krajih-mestih drevesa tako neverjetno zvita…Smile.
********************************************
in če se vrnem na temo:
Čemu so potem tam postavljali te kamne …?
Zanima me po kakšnem ključu se sploh ti kamni postavljajo …Wink

No, potem jih pa še vpraaj, kje konkretno so mesta, kjer stojijo litopunkturni kamni, zraven pa je rastlinje čisto na psu. Jaz sem takne kamne že večkrat kje videl, a mi nikoli ni padlo v oči, da bi okoliko rastlinje hiralo.
Je pa seveda možno, da na takno mesto kamne postavi, čeprav to ni pravilo. Zemlja ima kup različnih energijskih silnic (zmajeve črte, aquastati), kot tudi različne energijske točke (podobno, kot pri človeku akupunkturne točke). Včasih se določena točka za aktivacijo nahaja izven cone, kjer je problem v fizični obliki, včasih pa je v tej coni. Zato je prav mogoče, da kdaj postavi kamen neposredno na mesto energijske blokade z namenom, da jo prebije. Ampak ni vse v teh kamnih – zraven je potrebno tudi določeno mentalno/čustveno/energijsko delo.

strelka wrote:
.
prebrala pa, da so jih v Zagrebu tebi nič meni nič odstranili.

Pravzaprav meni nič, tebi pa še manjLOLWink

strelka wrote:
npr. svetišča …so postavljli na ok mestih ….pa tud saj večina cerkva je postavljenih na super mestih ….Embarrassed

Znanje o zmajevih črtah so imeli pogani. Rimski cesar Konstantin, ki je masovno zganjal pokristjanjevanje, pa je bil dovolj zvit, da je svojim naročil, naj poganska svetišča pustijo kjer so in zamenjajo le simbole poganskih religij s krščanskimi. Zato je že v startu ogromno cerkva stalo na “pravih” mestih.

Lepo je če deliš