Reply To: Luna

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Luna Reply To: Luna

#4321
wumni
Član

Cica wrote:
Včeraj je bila polna luna in sedaj se je menda začelo obdobje, ki te podpira pri manifestacijah želja, itd.
A kdo kej več ve in lahko kej več pove na to temo?
Hvala Flower

Glede lune ti ne znam povedat nič konkretnega. So se pa 26.7. odprla Siriusova vrata. Menda se prične takrat Egipčansko novo leto. Več o odpiranju siriusivih vrat dobiš na povezavi http://tajaalbolena.blogspot.com/ . Glede na to, da je sirius najsvetlejša zvezda, mora imeti kakšen konkretnejši upliv na nas zemljane. Fizični sprejemnik – antena za siriusovo energijo (posredno prek oriona) za širše slovensko območje (lahko, da za celo Slovenijo – nisem raziskovala)je Jurklošter.

spodaj napisala Taja Albolena

Vsako leto se ob tem času naše sonce poravna z modro zvezdo Siriusa. Ustvari se portal za iniciacijo, ki je povezan v veliko piramido, boginjo Isis in vsevedenjem in vsevidenjem kozmične modrosti.
Vzhod Siriusa je blizu poletnemu solsticiju in je za časa egipčanske civilizacije označeval egipčansko novo leto. To je trenutek, ko Zemlja prestopi v nov cikel kreativne izkušnje, novih tem in novih idej. Obdobje od 26.7. do 12.8.2010 bo zato obdobje, ko bomo prejemali energetske kode kozmičnega srca, kar nas bo pripravilo za dogajanja v nadaljevanju leta.
Še iz starodavnih časov je bila zvezda Sirius znana kot nekaj posebnega. Iz Atlantide se je modrost iz Siriusa selila v Egipt, kjer so začeli praznovati vzhod Siriusa in s tem novo leto. To je sovpadalo s poplavami Nila v času velikega Leva, v mesecu Leva. Arhetipsko gledano je lev čuvar galaktičnega pola in tudi vhoda v sobo zapisov pod sfingo. Najsvetlejša zvezda v konstelaciji leva je Regulus in je ključ do vseh misterijev v povezavi z levom. Gre za zvezdo, ki je na poti sonca, ko se ta premika skozi zodiak. Sonce in lev sta tako v zelo intimni povezavi. V galaktični astrologiji sonce predstavlja center zavesti, tako samozavesti kot ego zavesti. Zvezde in konstelacije predstavljajo dimenzijo duše in duha. Zvezde so vseskozi prisotne in vendar jih podnevi ne moremo videti, ker je sonce presvetlo. Na podoben način arhetipske dimenzije duše in duha ne moremo videti, ko je svetloba ega ali samozavesti preveč svetla. Zvezde se pojavijo takrat, ko sonce zaide.

Pravijo, da je Sirius dom Kristusove zavesti za celotno galaksijo. Žarčenje, ki s Siriusa prihaja na Zemljo gre direktno skozi srčno čakro našega Sonca in na Zemljo prinaša izjemno močna sporočila skozi svetlobne kode sončnih žarkov. Ezoterično gledano je Sirius znan kot duhovno sonce, portal za prenašanje božanske ljubezni, svetlobe in zavesti na Zemljo. V juliju in avgustu je na celotni Zemlji ta energija precej bolj prisotna. Ker je Zemlja živo bitje, ki se premika skozi cikle, ima tako kot vsak človek svoje čakre in svoje meridiane. Strukture na Zemlji kot so piramide in kamniti krogi imajo funkcijo zbiranja in ojačevanja točno določenih energij, ki jih Zemlja prejema iz vesolja.

Letos bo vzhod sonca s Siriusom osvetlil ostro realnost, svet v pomanjkanju negovanja in božanske ljubezni. Vse skupaj se je začelo s serijo mrkov v raku in kozorogu, dveh znamenjih, ki predstavljata kozmično mati in očeta. Vode Zemlje so ogrožene in v času sončnega mrka 11.7. je bilo veliko pozivov k molitvi za vodo na Zemlji, za zdravljenje oceanov, obširnih voda človeških emocij z ljubeznijo božanske ženske energije. V juliju Saturn vstopi v tehtnico, ki je znamenje ravnovesja, osvoboditve in pravice. Nedvomno je planetarno dogajanje Saturna, Plutona, Urana in Jupitra močno začinilo naše dojemanje spremembe. Kaos je stalni spremljevalec večine posameznikov in vendar mnogi ne vedo kakšen je njegov pomen.

Star

Lepo je če deliš