Reply To: Landmark forum

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Landmark forum Reply To: Landmark forum

#10839
raco
Član

strelka wrote:

Veš kaj je pa meni na misel prišlo ….ko sem brala Raco tvoj post …
zakaj eni doživijo tako srečo ..drugi pa čist zabredejo ????Ermm.

Če bo kdo gledal to….jaz sem samo začetek …potem me pa ni več zanimalBig smile
a to je potem ena sorta hipnoze ???

Karma? Usoda? Nekateri se moramo ful trudit za vsako malenkost. Vendar ko vidiš, da je konkretna sprememba osebnosti mogoča, je človek pripravljen narediti marsikaj. Včasih zamiži na eno oko, da ne vidi, kaj je v ozadju, ker je sedanja situacija nevzdržna, klasične metode napredka pa so prepočasne in predrage. (Pre)lepo se sliši, da se lahko ful spremeniš v 3,5 dneh na povsem naraven in etičen način. Konec koncev potem ne bi potrebovali več toliko različnih metod in delavnic.

Jaz mislim, da je delo na Landmark forum zagotovo v povezavi z različnimi oblikami možganskih valovanj (alfa,theta…), torej tudi s hipnotičnimi stanji. Sicer smo vsi dostikrat v teh stanjih, tudi čez dan. Tudi regresije, hipnoterapije, transpersonalne hipnoterapije… uporabljajo ta stanja. Nekaj časa nazaj je bil Theta healing ful popularen, ampak mislim, da nekih hudih sprememb ti ne da.

Mimogrede, a kdo uporablja samohipnozo ali transpersonalno hipnoterapijo? Učinki?

Morda gre pri Landmarku res za pranje možganov, nadzor uma, razne iluzije…kdo bi vedel… saj se žrtve, tovrstnih manipulacij tega praviloma niti ne zavedajo…

Lepo je če deliš