Reply To: Kvarc

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kvarc Reply To: Kvarc

#4728
tadej pretner
Moderator

schummi wrote: Kak dougo pa traja,da se pokažejo pozitivne spremembe na rastlinah,travi in sadnemu drevju od dneva ko jo postaviš v bližino vrta?

Pravzaprav ne vem, kakšna so tvoja pričakovanja in kakšno je sploh trenutno stanje. Videl sem recimo park, kjer je na nekem mestu iz zemlje izhajala tako slaba energija, da so se drevesa dobesedno umikala (rasla v drugo smer – kot rasti je bil zelo velik in nasploh “nenormalen”). Ta park je sedaj energijsko urejen že vsaj 7 – 8 let, pa se pri omenjenih drevesih smer rasti seveda ni bistveno spremenila.
Kameno strelo je seveda pametno ustrezno aktivirati/programirati in energijska atmosfera na vrtu bo zanesljivo boljša takoj po obdobju najintenzivnejše energijske transformacije, ki traja cca 24 ur. . Na samo rast rastlin pa seveda vpliva še cel kup faktorjev – kvaliteta zemlje, vlaga, ph zemlje …

strelka wrote:
tole je pa zanimivo…imaš kameno strelo na vrtu , sadovnajku …koliko velika pa je ta skala…
Pa še nekaj se mi je porodilo …
kaj pa čisščenje te skale ..npr , če si jo postavil na mesto sevanja …gepotska …( to mislim ti vodni tokovi , kakšen kabel ….npr električan naplejava in podobno)

Kamene strele nikdar ne postavimo na mesto slabega sevanja. Energijske korekcije, glede na potrebo, dosežemo preko ustreznih vitalnoenergijskih točk prostora, včasih pa se odločimo tudi za postavitev na nevtralno mesto.

strelka wrote:
Drugače pa po moje …bi bil boljši ORGONIT Big smilestožec…( to je samo razmišljanje …na vprašanje tvoje ne vem odgovora) to sem pa prebrala ..da so zelo pozitivni rezultati.
Drugače pa nekaj časa sem zalivala rožice ..lončnice ..s to “obogateno” vodo.pa so bile kar vesele.Big smile..jim je to kar pasalo …so lepše rastle.

Pri orgonitu je enaka zgodba – zelo je treba paziti na lokacijo postavitve, veliko pa je odvisno tudi od same izvedbe orgonita, sicer se kaj lahko zgodi, da izpadejo energije za vrt preprosto “presurove”.

Lepo je če deliš