Reply To: Krvni pritist

#4498
strelka
Participant

Noh ja …jaz tele biokode ravno ne razumem prav …
Ker potemtakem ima tud himalajka biokodo…( pra morje …bohve kolko praživali je notriBig smile, tko so kremirane ..pravi britofLOL..sam pol je to mrtva bikoda al kako…če bereš podan linkEmbarrassed )
Čeprav mi tud ni jasno …zakaj ima samo morska biokodo.. …vsak kristal je živ po svoje ….Smile
Pa ok ..stvar druge debate…Smile

Pa tole približno o himalajki sem tud sama mislila…tko da je bolj čista …zdej pa se s tem več ne obremenjujem….sol je pač sol …(razen te kupljene , prečiščene pa naknadno jodirane…ampak mi ne preostane nič drugega kot da tudi to jem ..ker vsa hrana ki jo kupimo ..je pač soljena s to industrijsko soljo.)
Po okusu mi je pa bolj več …morska …pa manj se jo porabi …Big smile ( pač vohrna GorenjkaTongue)

tale Stanetova je Piranska sol …ki jo kupiš v škatli …za približno evroSmile…( zame je čist OKWink)
Stanetova je pa kar mal dražja….samo zaradi te biokodeErmm…pa je pač tud Piranska ….

Nobene pa ni fajn veliko konzumirant …lih provBig smile, tko kot pravi RezBig smileWink

strelka2010-08-07 13:10:17

Lepo je če deliš