Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali – vprašanja o konkretni uporabi Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

#6716
tadej pretner
Moderator

Aventurin wrote:
a, moj kristal v srcu je aventurin, resnično.
Zanima me pa tole, če sem se prav lotila. Z nihalom iz citrina sem preverila vrtenje moje druge čakre. Delal je diagonalne jajčaste kroge-elipso od severa proti jugu. Ne vem točno sicer kaj to pomeni, ampak potem pa sem izvedla meditacijo na drugi čakri s oranžnim kalcitom. Ko sem potem ponovno preverila 2. čakro, skoraj nisem mogla verjeti, kako se lepo vrti v smeri urinega kazalca. Sem čista začetnica, čakam na kakšne praktične vaje, ampak sem bila kar malo “važna”, sicer sem se tudi počutila čisto drugačno.
Kako očistiš peto, šesto in sedmo čakro brez nihala?

Sorči. Imam te dni fokus drugje in sem sila malo na forumu, tako da “te” nisem opazil.
1. Kolikor te razumem, je elipsa razpotegnjena – pokončna. To na življenjskih področjih, ki so v domeni čakre, ki si jo merila, kaže na beg v duhovnost (imam recimo tak in tak problem – rešil se bo, če bom nosila ta in ta kristal). Kar se tiče reševanja problemov druge čakre (predvsem odnosi, kjer jih imamo največ), toplo priporočam, da v forumu Duhovnost v temi Želje prebereš zadnje tri moje poste.
2. Čisto verjamem, da se je po meditaciji čakra vrtela drugače. Drugače bi se vrtela tudi, če bi se zgolj narežala dobremu vicu. Vendar pa ima neko “običajno” rtenje, ki je odvisno od naših vedenjskih modelov, to vrtenje pa se trajno spremeni le ko spremenimo te odzivne vedenjske modele.
3. Tule te bom najprej prosil, kaj točno si predstavljaš pod pojmom “čiščenje čaker”

Lepo je če deliš