Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali – vprašanja o konkretni uporabi Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

#11901
Rena
Participant

tadej pretner wrote:

Dobrodošla na forumu. Upam, da si bila s poslanim zadovoljna.
Tvoja sta hiastolit in modri topaz.

Hvala za dobrodošlico in pozdravček vsem. In hvala tebi za odgovor. Zadovoljna s poslanim – kristalom? Nadvse Thumbs Up. Že veselo brskam na netu o “mojih” kamenčkih. Nad hiastolitom sem navdušena, modri topaz bi mi pa lahko mož poklonil skupaj z nakitom za rojstni dan Wink . Ker pa nisem tako “vržena” na nakit, sem si že pred rd izbrala za darilo – orbitrek Big smile.

tadej pretner wrote:

a kislosti se loti kar na več načinov. O.k.-eliksir, drugo pa je, da ugotoviš, katera hrana v tebi deeluje kislo. Bazično definitivno deluje večina sadja …, ampak za določene jedi si avtorji niso edini, ali kisajo, ali so bazične. To je zato, ker lahko, glede na krvno skupino, ista jed na nekoga deluje bazično, drugega pa kisa (za jedi, za katere nisi zihr, naredi poskus z lakmusovi papirjem in urinom dve uri po jedi).
Fino je tudi, če si energijsko krepiš območje popka.

Imaš prav, najprej bo treba po lakmusov papirček in malo sprobvat. Definitivno pa vem, tud brez testov, da sladkarije iz belega sladkorja povzročajo kislost Tongue . Jp, res je čas, da ponovno začnem energijsko delat na sebi, zadnje čase, no leto, sem ponovno povečala količino fizične vadbe, potem pa zmanjka časa za vse.

Rena2011-11-23 21:38:35

Lepo je če deliš