Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali – vprašanja o konkretni uporabi Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

#10992
tadej pretner
Moderator

Venera wrote: Tadej vprašanje zate? pred kratkim sem bila pri eni najbolj poznani Slovenski jasnovidki, oziroma osebi, ki dela s skristali, znana preko tv, glede na to, da ima zame neprijeten način komuniciranja, bi te prosil,a če mi lahko ti kako pomagaš. Knjej sem šla sicer z drugimi nameni vendar ti spretno zaračuna še kristal tako da nisem imela izbire, da bi rekla da ga nebom vzela. Zdaj imam občutek, da je stem kristalom nekaj narobe, ker imam malenkost barve na koži čeprav na videz zgleda lep sem opazila, da pa le ima neko ćrto drugačne barve in da se tam na moji koži rahlo obarva. Zanima me ali naj ta kristal nosim ali ne saj naj bi bil namenjen zdravljenju , ni pa povedala imena kristala ,po netu sem iskala ime in čemu dejansko deluje pa mislim da je najbrž oniks temu je najbolj podoben. Vem, da se na kristale spoznaš kaj svetuješ.

Če ti na rokah ostaja barva, je kamen seveda (slabo) pobarvan. Za oniks so itak značilne bele in črne proge – če ti kdo proda kot oniks zgolj črn kamen, je velika verjetnost, da gre za pobarvan kalcedon ali kaj podobnega. Na tvojem mestu ga ne bi nosil. Ampak odloči se sama. Jaz recimo niti k tej jasnovidki ne bi šel (Wink)Wink.
BTW – mislim, da vem o kom govori. Ta oseba ni kakšna posebna poznavalka kristalov in najverjetneje niti sama ne ve, da ti je dala pobarvan kamen.
tadej pretner2011-09-26 14:32:15

Lepo je če deliš