Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali – vprašanja o konkretni uporabi Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

#11899
tadej pretner
Moderator

Rena wrote: Pozdravljeni. Sem se registrirala že nekaj časa nazaj, no, pa se oglašam in vas pozdravljam najprej v tej temi. Sem začetna navdušenka nad kristali :). Včeraj sem se razveselila z nekaj “kamenja”, me pa zanima, kateri je moj osebni. Rojena 20.1.64 ob 5.15, SG.

Dobrodošla na forumu. Upam, da si bila s poslanim zadovoljna.
Tvoja sta hiastolit in modri topaz.

Rena wrote:

Ker me je med drugim pritegnil tudi zoisit z rubinom, sem zvečer našla idejo o pitju eliksirja s tem kamnom, proti zakisanosti telesa. Torej, kolikor sem razbrala včeraj, naj bi za pitje eliksirja kamenček namakala dve uri pri temperaturi 37 stopinj? Svoje kamenčke sem očistila zaenkrat z reikijem, sicer pa moram o tem v bodoče še nabrat znanja. Hvala za odgovor.

a kislosti se loti kar na več načinov. O.k.-eliksir, drugo pa je, da ugotoviš, katera hrana v tebi deeluje kislo. Bazično definitivno deluje večina sadja …, ampak za določene jedi si avtorji niso edini, ali kisajo, ali so bazične. To je zato, ker lahko, glede na krvno skupino, ista jed na nekoga deluje bazično, drugega pa kisa (za jedi, za katere nisi zihr, naredi poskus z lakmusovi papirjem in urinom dve uri po jedi).
Fino je tudi, če si energijsko krepiš območje popka.
Lepo je če deliš