Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Komentarji navezani na temo praznina Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

#3015
tadej pretner
Moderator

zlati rez wrote: Tadej, jest imam pa vprašanje, se pravi, globje, ko gre človek zavestno proti podzavesti, več nevronskih mrež razpade, kar je dober, torej, ne sme si pa človek privoščiti popolnega razpada, ker drugače, bi pozabil na pravila, ki delujejo v materialnem svetu, a pol, če nevronske mreža popolnoma razpade, človek izgubi spomin, al kaj in pozabi na pravila in pač ne more bit uspešen al kaj ????????…. sej, če je prej poznal pravila, jih po razpadu teeh nevronskih mrež tud al kaj……..Confused

Lahko greš tako globoko, da »samo si«. Ko »samo si«, se počutiš odlično in ti dol visi za kakršenkoli problem iz materialnega sveta. Ampak ti problemi dejansko obstajajo, in če hočeš v materialnem okolju uspešno funkcionirati in biti srečna, moraš poznati pravila tega okolja. Zato sem že večkrat napisal, da v praksi ne moremo govoriti o odstranitvi ega (popoln razpad nevronskih mrež), ampak o njegovem zavestnem preoblikovanju. Da si tega sposoben, moraš imeti tako znanje iz kategorija pogojenega uma, kot tudi stik s svojo resnično bitjo, do katerega imaš dostop iz praznine.
Kako je to videti v praksi:
Kadar delamo stvari reaktivno, iz navade, pravimo, da smo pod vplivom nizkovibracijskih polj oziroma konceptov nevronskih mrež, ki tvorijo našo osebnost. V skladu z njimi imamo mentalne in čustvene navade, pa tudi modele naših aktivnosti. Te navade so koncept naše podzavesti in v lajf nam prikličejo realnost, s katero zaresonirajo. Folk torej vse dela na isti način in tako ni razloga, da bi se v njihovem lajfu kaj spremenilo. Butast je spraševat astrologa, kdaj se bo. – Šele takrat, ko boš kaj začela delati drugače. Ampak kako to storiti?
Če hočeš zaresonirati z drugimi polji realnosti (izhajamo namreč iz tega, da vsa polja možnih realnosti že obstajajo, kar trdi tudi kvantna fizika), moraš spremeniti mentalne, čustvene in akcijske vzorce. Si kaj brala proces, opisan v tejle temi? Kaj se v njem dogaja? Praznina je v njem orodje, s katerim ozavestiš mehanizme svojih podzavestnih vzorcev. Glede na to, da se vesolje odziva na naša podzavestna prepričanja, jih moramo torej ozavestiti in jim odvzeti energijo, jih očistiti naboja (sesuti nevronske mreže, ki se nanašajo na predmetna prepričanja). Če poznaš vpliv identifikacij, vezanosti na rezultate delovanja … na kvaliteto tvojih izkušenj, boš verjetno odvzela energijo tudi tem konceptom. Ampak obstajajo pa koncepti, ki nam omogočajo, da živimo v nekem relativnem sožitju, da funkcioniramo kot civilizacija … Teh pač ne boš šla sesipat. Z njimi pač moraš ohraniti komunikacijo, vendar imaš spet dve možnosti – ali dovoliš, da te ti koncepti furajo, ali pa z njimi vzdržuješ stik prek praznega prostora.

Lepo je če deliš