Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Komentarji navezani na temo praznina Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

#3669
AVATAR
Član

tadej pretner wrote: Stari, tkole v hecu rečem, da si moj idol za črnogledost, ampak pri vsem skupaj je treba vedeti eno resnico – način, na katerega doživljamo svet, ljudi, skratka način, na katerega karkoli percipiramo, je odraz našega notranjega stanja.

Prijatelj stari…danes je visok zračni pritisk…pa malo duši…No, saj veš, svet je poln ljudi, ki rintajo iz dneva v dan…Vsi si želijo lepa življenja…pa tega nikoli ne dobijo…Malo prej mi kolega zjamra…da celo leta rinta…da prišpara nekaj drobiža…za en posrani dopust…a veš koliko je takih?

No in potem pride ta naš notranji odraz, ki se zrcali nazven in ustvarja naša lepa življenja…The secret-Abraham-Transurfing-Eckhart-praznina…in še celo morje kopij…

In ubog človeček, ki rinta iz rok v usta…to prebere…kaj misliš kako se počuti ???

V mojem življenju ni čarovnije…ni čudežnih dogotkov…ni srečnih naključij…in tudi nobenega ne poznam, ki bi imel lepo čarobno življenje…Jaz vozim skozi, ker skušam vzdrževati neko svoje ravnovesje…surfat na svojem valu…in nobena čudežna sila mi pri tem ne pomaga…vse je odvisno od mene samega…Boleče se zavedam, šibkih točk, ki me lahko spodnesejo…kar pomeni, da moram ves čas utrjevat svojo pozicijo…in to je to.

Ta tvoj program praznine…ni za mene…ljudje smo zelo različni…in imamo svoje lastne smernice in pristope…Tako skozi dan se čist po svoje osredotočam na dihanje-telo-gibanje…Nevem kakšna korist je sploh od tega…če sploh je…se pa s tem ne obremenjujem.

Dobro se zavedam…da ljudje, ki obiskujejo ta forum…primerjajo svoja življenja…in teorijo napisanega…dobro vem…da vsak od njih…ko se pogleda v obraz…dobro ve…kje in kako živi…samemu sebi ne more lagat…resnica zna bit zelo neprijetna.

Lepo je če deliš