Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Komentarji navezani na temo praznina Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

#3153

Učenec Jezus izpred 2000 let je medtem postal eden najbolj razvitih Mojstrov v Hierarhiji: Mojster Jezus. Stanje popolnosti je dosegel v naslednjem življenju kot Apolonij iz Tiane. Mnogi izmed tistih, ki so mu sledili v času njegovega življenja kot Jezusu, so bili še živi v času njegove naslednje inkarnacije – in številni izmed njih so bili prepričani, da se je Jezus ponovno pojavil med njimi. Apolonij je šel na pot v Indijo, kar je dalo povod za zgodbo, v katero mnogi verjamejo, da Jezus ni umrl na križu, temveč je šel v Indijo in umrl v Kašmiru v častitljivi starosti.

Mojster Jezus je sedaj inkarniran v sirijskem telesu približno 640 let in je v knjigi Alice A. Bailey Initiation, Human and Solar (Sončno in človeško posvečenje) opisan tako: “Ima precej vojaško podobo, je discipliniran človek železnih pravil in volje. Je visok in vitek s precej dolgim ozkim obrazom, črnolas, bele polti in prodornih modrih oči.”

Večino svojega časa je živel v Palestini. Od l. 1984 živi v Rimu, kjer namerava dvigniti Krščansko cerkev iz okostenelosti in tekmovalnosti. Če ga bodo k temu povabili, bo vodil novo združeno cerkev. V tem primeru upa, da bo rešil številna nasprotja in napačno razumevanje, ki je skozi stoletja nastalo glede njegove zgodovinske vloge in učenja, ki ga je takrat širil kot posrednik…….

…nič osebnega, vsekakor, vse se veže na goli tekst, ampak tole me je pa vrglo u ene posebne občutke,…pa ne da ne znam preverjati virov, jaz nikomur nič ne verjamem, ampak tale, da bo Jezus obnavljal staro okostenelo in tekmovalno Cerkev, če ga bodo povabili sploh, no, ta je dobra! Kot prvo, ga ne bodo povabili,logo, pol jim gre vse u franže,…

to, da sedaj živi v Rimu, okej, kaj veš, mogoče pa res, verjetno je skupi z Elvisom , Arkanom in mogoče vejo za Mladiča,…..

to spada pod šale,človeček, nova združena cerkev, kaj bi to potem bilo,…sploh pa, mi vsi nekak plazimo ven iz takih zadev,…..

ja, skupnega razsvetljenja verjetno ni, o tem je Kant veliko povedal, ma vse je povedal, čim imaš enega samega, ki vodi druge iz ”teme”, je logično da so vsi ostali ovce, ergo niso razsvetljeni,…..

praznina je pa neki najboljšega do sedaj, sicer hodim za vami – Quo vadis, Domine (par tednov), ampak dogaja in dogaja,….včasih pa komi spravim skupi tistih petnajst minut…da si lahko človek tak do sebe, hehe, moj ego je kot teliček, brca in seka na vse strani, rodeo, ampak še malo, pa dobi sedlo:)

fajni ste, hvala za objavo procesa,res, pa za vse vaše komentarje o doživljanju, dosti pomaga

Hug

Lepo je če deliš