Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Komentarji navezani na temo praznina Reply To: Komentarji navezani na temo praznina

#3659
tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote: Stari…sit sem že teh tvojih večnih krivcev…um, nizko-vibraciska polja-nihala…itd…teh nevidnih večnih bogov manipulacij…ki z nami upravljajo kot z lutkami…ker smo vsi čoravi in zabiti.

Tvoj čudežni program praznine meni ne ustreza in se ne bom v njega silil…drugi pa naj ddelajo kar hočejo…Tvoj problem je, da ne moreš sprejeti, monogovrstnosti …vsi bi morali biti taki kot si TI…sledit tvoji poti…Sem ti že napisal, da ne želim biti TI…ne želim it po tvoji poti…ne želim živeti tvojega življenja…Jaz sem takšen kot sem…pa če sem kurčev…potem tak naj bo…Očitno ne moreš dojeti, da se ne vidim v drugih kožah…moja mi je vseč

Nisi razumel poante. Hotel sem ti povedati, da ti, kot individualno bitje pravzaprav sploh ne obstajaš. Lahko si sit polj, ki z nami upravljajo, ampak fajn je, da človek razume, kaj se mu dogaja in zakaj se mu stvari vedno dogajajo na enak način. Svobodno voljo in s tem možnost za izraz individualnosti svoje individualnosti dobiš šele takrat, ko se vpliva teh polj osvobodiš, pa na kakršenkoli način že.

Lepo je če deliš