Reply To: Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica Reply To: Klepetalnica

#29004
strelka
Participant

Tadej Pretner wrote:

Aja, pa še tole – sem pred časom opazil na TV eno modno revijo, v kateri so bili degenerirani tako kroji, kot manekenke/manekeni. Ne me zdaj zaradi tegale napast, ampak nehote sem pomislil, da je občasno kakšna vojna prav potrebna, da se takšne degeneriranosti “očistijo”.


Vav ..človek se z modo ukvarja Big smileLOL…jest sem čist frapirana zdejBig smile.

Kaj bi le porekli kakšni taki bolj zaplankani v šedesetih letih ..ko so bili na udaru moški z dolgimi lasmi ..pa v ozkih kavbojkah ..po možnosti spodaj brez gatBig smile.?

Jah napodvedali so vojno …Ouch

Skratka …vsaka generacija ima svoje fore …

sicer pa …sedaj je vse moderno …imaš retro stil …tako da kljub temu da si za luno ..ma si še vedno lahko moderen …Big smile

Drugače pa , meja med moškim in žensko se čedalje bolj oža…oz jo sploh več ni ..

je pa še prikrita tista zatežena ( kot npr , v službah , manjša plača.itd)pač program patriarhalne družbeEmbarrassed

in kje bi lažje to prikril , da so vizualno -fizično hormonsko moški čedalje manj moški.(vse bedarije z ne zdravo prehrano -hormonski motilci)kot da je vse uniseks ..

po drugi strani pa …sem se sploh začela spraševat ..čemu je to sploh pomembno kaj je kdo ..kako kdo zgleda , je po normah ne vem česa…

zakaj se mi raje ne ukvarjamo s tem kaj človek sploh je , kaj doprinese …

čeprav jp ..jaz sem tud še tako zaplankana jaEmbarrassed …kljub da si govorim , vsak si zasluži, da je ljubljen , da je tak kot je ..ampak iskreno tko notri, ko pa ko vidim pač žensko z brado ala končita ..mi je čudno …ko se dva moška držita za roko ..mi je mal čudno prav tako mi je čudno za ženski spol ko sta par).

Hja pa nimam zavestno čist nič proti Smile…samo hočem povedat, če bi bilo res, da mi dol vsi.Smile..ne bi tega sploh opazila.

če sem zares iskrena do same sebe …

jah …morda smo mi tud bili nekega davnega leta programirani …ja to je to …to je ono …in če ni ravno tako je z drugimi nekaj narobe …?

Embarrassed

Je pa tud res , če je oblikovlaka modnih oblačil ženska al pa če je oblikovalec gay…

se vidi (saj to kar sem jaz opazila , pa nisem ravno zavzet spremljevalec modnih revij , mode na splošno).

pri gayih so ženske res bolj suhe , ponavadi eni taki porporci ki že mejijo na pretiravanje….ženske so do tega saj večino bolj prizanesljive .pomeni ženska ima obline Big smileBig smileBig smile..kar je tud prav ..smo pač tko narejene.

In še nekaj …sedaj niso več v modi manekenke suhice ..anoreksične baybe ..ampak take ki imajo tud kakšno kilco večWink

Kar je napredek ..Smile.

strelka2015-05-22 14:03:55

Lepo je če deliš