Reply To: kianit-malo za šalo, malo za res

Forum Duhovnost Forumi Kristali kianit-malo za šalo, malo za res Reply To: kianit-malo za šalo, malo za res

#11803
tadej pretner
Moderator

tanjaj wrote: V pisarni imam kianit, dokaj velik kos. odkar ga imam, se mi zdi, da se je spremenil način mojega sporazumevanja s sodelavci. Sicer sem se že prej dokaj dobro razumela z njimi in službeno ok sodelujemo, vseeno pa so obstajale določene izjeme (kot povsod), s katerimi je bilo na trenutke težje sodelovati kot z ostalimi. Odkar imam kamen na polici, pa opažam, da večkrat kot prej odkrito povem kar mislim, posebno tistim izjemam. v tem zaenkrat ne vidim nič slabega, vendar se sprašujem, ali ni kamen morda premočan za relativno mali prostor, kot je pisarna. Prinesla sem ga sicer prav s tem namenom, ker naj bi vplival na grleno čakro, malo pa me skrbi, ker sem zadnje čase “razrešila” kar nekaj stvari, ki jim prej nisem bila kos.skrbi me predvsem to, da bom kdaj pri kom (pri tistih z najbolj poudarjenim egom) pa vendarle šla predaleč in si s tem nakopala težave.

kaj menite, je moja skrb zaradi tega lepega kamna upravičena?

lep dan še naprej:-)

Dogajajo se ti po,zitivne spremembe, tebe pa skrbi. Nič nenavadnega – to je podzavestni mehanizem, do katerega prihaja spontano pri vseh ljudeh – pri nekaterih v večji, pri drugih v manjši meri. Spontanost izražanja je sicer znak tvoje “notranje urejenosti” in če je človek notranje urejen, se mu dogajajo urejenee stvari tudi zunaj. Da pove kar misli, je kvaliteta, ki jo danes pri ljudeh zelo pogrešam. In verjemi, da to cenijo tudi drugi – ni pa seveda vseeno, na kakšen način to poveš. Ke si že velika punca, verjamem, da boš tudi načine izbirala prave in te nima kaj skrbeti.
Drugače pa je zanimivo, da sem na taak ali drugačen način dobil daleč največ povratnih informacij glede “čudežnega delovanja kristalov” ravno glede kianita in lapis lazulija. Da kamen dejansko sproži “takne reakcije”, mora biti izpolnjenih še nekaj pogojev – eden od njih je, da mora stati na pravem mestu. Glede tega si očitno zadela.

Lepo je če deliš