Reply To: Karmična diagnostika

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Karmična diagnostika Reply To: Karmična diagnostika

#22550
glas
Participant

snowcat :) wrote:
Edino, ki lahko rečem je, da ,,škoda,, meni storjena se je zgodila še preden sem imela 1 leto. Tako, da boj za preživetje in izsiljevanje s enim kupom saboterjev, je moja dnevna porcija. Dejansko tudi vem (trenutno) od kod je to in kako je prišlo do tega.

1 leto starosti katerega življenja točno?
Od kot dejansko to je in kaj je namen tega ne moreš vedeti tako dolgo, dokler še vedno iščeš krivca za nekaj.. Kakšnega krivca?? Kakšna škoda???
A še nisi slišala izraza popolno sprejemanje odgovornosti za svoje življenje?!
Ni škode, ni krivcev, so le izzivi in nameni izza izzivov!!

Obstaja pa mehanizem ja.. Če te zanima poznavanja mehanizma kako je nastala sedanja trenutna tvoja situacija, ti vsekakor lahko pomaga tudi karmična diagnostika..

snowcat :) wrote:
Fora je v tem, kako iz te župe ven, brez tega, da napadem ,,storilca,,.
Vaš nasvet tipa ,,moraš spoznat,, in ,,da sem čista vest,, pa je resno dobra, … kadar me vrže (karkoli že to je) v stanje zamrznjenosti,..

Vsako dejanje ti nekako godi.. Opazuj se zakaj ti godi, kako ti godi, kaj želiš doseči z takim delovanjem in pred čem (v sebi) se dejansko braniš, ko se odločaš ponovno in ponovno za tak odziv…

snowcat :) wrote:
Vam povem, da to stanje nič ne namiguje, da je nekaj narobe. Podobno kot riba, ki je v vodi in ne ve, da je v vodi. Toliko ,,naravno,, toliko ,,lastno,, mi je to stanje. In še na vrh vsega – sem zdrava, poslovno uspešna, krasna prijateljstva, …. če ne bi se odločila živeti do 150 in več, sploh ne bi nič vedela, dokler pač ne bi se 5tič poročila (??).

Ja pol pa uživaj ne!
Če ti nič ne namiguje, da je v tvojem stanju bivanja kaj narobe, pa uživaj v tem kar si..
Saj dokler nam nič ne nakazuje, da je kaj narobe in dokler lahko uživamo v naši trenutni vsebini, tako dolgo itak ne obstaja problem..
Če ti pa že kaj nakazuje, pa upoštevaj smerokaz ne.. Ali pa napreduj v slepo ulico.. V vsakem trenutku se lahko odločaš kam stopati !

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”