Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kakšen bi moral biti Avatar Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar

#5593
tadej pretner
Moderator

Katka wrote: A kakšen bi moral biti Avatar? Pa Rezina, pa Tadej, pa vsi po vrsti….

Saj res, kakšni bi morali mi vsi biti?

Če bi naj bili drugačni kot smo, pomeni, da nekaj z nami ne štima. Al pa nekaj narobe razumem…

Katka wrote: Ja, na to sem tudi jaz pomislil. Tema je kakšen bi moral biti Avatar. Mogoče je pa problem v nas in bi se mi morali spremeniti in bi se potem tudi Avatar.


Avatar je tak kot je…se mu ni treba spreminjat…mogoce bi se moral spremeniti samo tisti, ki ga ne sprejema takega kot je…v svojih postih zanimiv….ima svoj prav…v nistvu je nacelen…tud ce se z njegovimi naceli ne strinja noben drug na svetu…ej…koliko je taksnih danes med nami, ker pihajo proti vetru…hmmm……

LOLLOLLOL Tema, oziroma njen naslov ima (zajebantsko) zgodovino iz pokojnega maat foruma, kjer je ena skupinica folka masovno “reševala” Avatarja. In ravno zato, ker sem opazil, da tudi na tem forumu njegov program trči v program marsikoga drugega, sem malo za hec, malo pa zares odprl to temo tudi tu.

Drgač pa Katka – smisel spreminjanja percepcije je ravno v tem, da bi lahko bili, kakršni v resnici smo, da bi izhajali vzgibi naših dejanj iz naše biti, ne iz polj. Bolj, kot deluješ pod vplivom NV polj, manj je motiv/namera tvojega delovanja tvoj, ampak gre pravzaprav za namere teh polj.

LOL

Lepo je če deliš