Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#22023
glas
Participant

ozelot wrote: Ja no. Knjigo sem se lotl pisat že večkrat na predlog drugih. Zakaj sem pa končal je pa druga štorja. Torej ko sem napisal eno stran in začel pisat drugo se mi je prva začela zdeti pomanjkljiva in sem jo popravljal toliko časa da nikoli nisem zares prišel do druge. Danes vem in verjamem nekaj, jutri to nadgradim, spremenim, spoznam drugo resnico,.. in tisto kar vem danes ne velja več. Kako naj potem napišem knjigo če ne morem napisat resnice ki je izmuzljiva k jegulja in se spreminja? Kot bi opisoval igro svetlobe na morski gladini. Vsako stotinko je druga zgodba. Edino če bi pisal fiksne matematične ugotovitve kar mi pa ne gre.

Napišeš jo tako, da napišeš prvo stran in ko na drugi strani ugotoviš, da prva stran ne velja več, napišeš druga!, nato na drugi strani vidiš da tudi ta ne velja več in napišeš tretjo in tako naprej..

Nato nastane proces 200 strani, ki ima zmožnost statičnega bralca, ki se sam še ne zna se premikati po poti sprememb, in ga ta pot čez teh 200 strani lahko zelo dobro ponauči kaj je to proces spremembe..

strelka wrote:

Se ne strinjam ..brez uma bi bili niko in ništa …Smile.

Tud ko opazujete …kdo opazuje …?
Ko čutite kdo občuti , ko se sprosti blokada , kdo vam pove olajšanje …
Ko sanjate ..kdo vam razlaga slike , kdo vam jih sploh predvaja ..kot um ..-možgani …
Lahko kdo to razloži pa pojasni?
Je kdo sploh kaj že naredil materializiral v meditativnem stanju …
lahko jih je skreiral s pomočjo uma.in jih kasneje udejanil ..?
če si narobe razlagam …
lahko pravilna razlaga?Smile
In tud pri kreiranju realnosti, je um močno orodje.

Za mene je eno um eno, možgani drugo.. UM lahko deluje v možganih ali izven njih! Če kdo proučuje davna učenja verjetno ve, da so egipčani iz mumij vzeli vse organe, jih vsakega posebaj namazilili, ene so nato vrnili nazaj v telo, druge dali v kozarce in jih položili ob sarkofag, in kaj so naredili z možgani?? Vrgli so jih v smeti.. Edini organ ki je bil zavržen so možgani, no toliko o pomembnosti tega organa

Drugače pa se nahaja znotraj v srcu eno področje, ki ima pravtako “možganske celice” toraj ima srce čisto svoje možgane tudi in ti v glavi niso edini..

Drugače v naši glavci in možganih ki prebivajo v njen in v njenu ponavadi biva um dvojnosti; je samo en problem (preberi: izziv)!

Um je zelo dober sluga in zelo slab gospodar!!!

AVATAR wrote: Ni to tako preprosto, določene stvari imajo svojo težo v družbi, v kateri bivamo. In nima se smisla sprenevedati, ne moreš tega kar tako sprocesirati, v stilu jebi veter.

Avatar to kaj čutiš, kar dobro prepoznavaš!

Ko procesiraš, procesiraš celotno družbo iz katere izhajaš, saj ko si se utelesil, si se poenotil z vsemi trenutnimi vsebinami družbe.. Ko ti vsebine niso več všeč, je čas da zavihaš rokave in jih začneš odslavljati in posledično povabljati na njihov prostor nove, tebi bolj ljube.. in te to bodo dajale večjo radost kot ti jih daja te stare obrabljene in odslužene..

snowcat :) wrote:

Noben ni mi še odgovoril, na vprašanje KAKO DOPOVEDATI SLEPEMU, DA JE SLEP ??

To ni noben problem.. Se da zelo enostavno! Ampak to je podobno, kot da če nekoga vodiš iz ene dimenzije v drugo, kar pomeni eno je da imaš razvito sposobnost duhovnega vodstva, drugo pa je potrebno, da je oseba, ki jo vodiš, da ima željo in dušni namen prestopiti v novo dimenzijo..

Če se to dvoje ne poklapa, potem ji ne moreš pokazati nove dimenzije (ali ji dopovedati, kako se vidi..), če si pa dovolj močan ji celo lahko proti njeni duševni pripravljenosti, ampak potem osebi škodiš! Lahko jo nov “vid” pripelje tudi v umobolnico ali še kam..

snowcat :) wrote:

Glas, smatram, da si na dopustu ali te je prevzelo tvoje prebujeno in odprto srce, da je škoda besed za nas navadne smrtnike. Prosim, da malo posortiraš teh par postov in ložiš ven iz tega podforuma.

Si že slišala ono: “V gozdu sicer ni wireless signala, ampak ti garantiram, da boš 100% povezan (connect-an)”.. Ne nisem bil v gozdu, wireless-a pa res nisem imel..

ozelot wrote:

Povdarek je na “trudim se po najboljših močeh..”

Tako kot vsi mi..

Ozelot, lahko odpremo eno novo temo Ozzy! Pa ne boš rabil več brisat postov..

Pa tudi knjige ne boš rabil pisat sam, se bo pisala kar sama tukaj in mi vsi bomo soavtorji.. tadej pretner2013-11-17 21:55:31

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”