Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#23720
snowcat :)
Participant

glas wrote: Ko nisi še čistu v stiku s svojim višjim Bitjem ponavadi tvoja osebnost in ego še vedno imata nezavedne načine črpanja energije od drugih..
Takšne osebe ponavadi niti ne vedo, da počnejo, saj le delujejo kot delujejo v skladu s svojo osebnostjo/egom..

Tukaj je cel ta članek (v angl.jeziku) o temi energetskega vampirizma in kako se tudi zaščititi, oziroma dobri nasveti glede najboljšega odziva, ko si v stiku z ljudmi, ki še to počnejo..

http://www.trulymind.com/people-can-draw-energy-from-other-people-the-same-way-plants-do/

Glas, v tem članku je spodaj omenjeni nasvet:

Be in a state of non-resistance. What we resists sticks. If you feel uncomfortable around a certain person or in a group, don’t go into resistance as a way to protect yourself as this will only keep foreign energy stuck in your space. Move into a state of non-resistance by imagining that your body is clear and translucent like clear glass or water. This way, if someone throws some invalidation at you, it will pass right through you.

To je za moje pojme klasičen primer bull sh*t nasveta. Zakaj ? Zato ker taka vizualizacija človeka vrže ven iz SEBE. Dejansko mu prepreči, da se zaveda, kaj se mu dogaja in torej mu ustavi možnost ozaveščanja samega sebe. To je isto kot štetje do 10. Ja se umiriš, ja ne rečeš kretenu, da je kreten, ampak boš pa drugemu rekel, da je kreten …..

Samo toliko…..

snowcat

Lepo je če deliš