Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#21997
snowcat :)
Participant

Nataša wrote: Če veš, da večina misli itak ni tvojih, ampak prihajajo do nas skozi polja, s katerimi smo identificirani, potem jih lažje spustiš, niti se s tem več ne ukvarjaš. Bolj važno je prit do misli, ki so resnično naše.

Kako prideš ti do misli, ki so resnično tvoji ??

strelka wrote: Veš Nataša jest sem pa že tega mal naveličana …Wink..

prav utruja me …Smilem ker v vsaki temi samo nekaj procesirate …ja je res , vzrok je bila blokada ..ok ja in vzrok je bil moje ravnanje , ker sem bila nonstop žalostan ja …ok ..zakaj sem bila žalostna ja zaradi tega in tega …potem se pa pri tem procesiranju stvar konča …ampak za moj pojem je še veliko veliko več ….no upam da sem bila jasna …lahko da vas sploh ne razumem kaj procesirate…Smile

Strelka, jaz te takOOOOOOOOOO razumem. Res. Samo mogoče en mičken detajl. To ki, ti kličeš procesiranje je dejansko mentalni proces. Mišljeno – jočem, vem zakaj jočem, se zavedam zakaj jočem, zbolim, se zavedam, da sem zbolela zaradi joka in jočem zaradi tega, da me ,,sosed ne mara,,. To so dejansko osnovni postopki v psihologiji in različnih psiho-analizah. To je vse lepo in prav. Ampak tak proces ne doseže v globino energetske blokade. Procesiranje o katerem govorijo vsi gor v postih je dihalna tehnika, ki traja med 15-20 minut in v tem procesu se dogajajo zadeve ,,mimo,, nadzora uma (beri=um SPREJME, da NE VE zakaj in kako). Naj bi si bil samo prisoten kot opazovalec in ,,dovolil,, da telo (ki skladišči to energetsko blokado) da ven, ki ima za dat ven (krik, jok, tresenje, ….). Na koncu bi moral biti prisoten občutek OLAJŠANJA, tudi če NE VEŠ, kaj se dejansko konkretno zgodilo na teh ,,nevidnih,, ravneh.

glas wrote: ……

Glas, smatram, da si na dopustu ali te je prevzelo tvoje prebujeno in odprto srce, da je škoda besed za nas navadne smrtnike. Prosim, da malo posortiraš teh par postov in ložiš ven iz tega podforuma. Hvala.

Snowcat

Lepo je če deliš