Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#21983
ozelot
Participant

Nataša wrote:

ampak ker se človek spreminja text pa ne ga napisano zadržuje pri spremembah.

Mislim, da te eno besedilo nikakor ne more zadrževat pri spremembah, saj je vendar samo besedilo. Lahko pa mu ti seveda daš takšno moč … pa seveda spet samega sebe omejiš Cry

Kdo bi vedu. Recimo da te ne more in tako se rešimo možne blokade ki bi nas zadrževala. Če bi sedaj reku da lahko, bi ta moja izjava verjetno imela neko moč in vpliv name.

Naprimer v sedanjem svetu veljajo neka pravila in ti se jih držiš da lažje živiš. V sklopu tega primerno razmišljaš in ugotavljaš. Potem pa na forumu napišeš kako ugotovitev. Pravila se spremenijo in ti se hočeš z njimi…ampak potem je treba nekako preklicat ugotovitve in dat prostor novim. Nevem če je dovolj da enostvno pozabiš nanje?!

Vsaka misel ki jo misliš, beseda ki jo izrečeš, čustvo ki ga čutiš imajo vpliv na tvojo prihodnost. Zato pravijo da pazi kaj misliš, kaj gledaš, kaj poslušaš, kaj ješ,. in če jest dodam kaj pišeš in govoriš, ker to vpliva nate. In seveda še koga drugega.

Morda pa bi lahko rekel: “preklicujem vse svoje dosedanje izjave tako ustne kot pisne. Če jih je kdo slišal in bral in če mu pomagajo naj jih uporabi. Jaz jih puščam za sabo.” tako bi se mogoče lahko osvobodil vplivov izjav iz preteklosti na prihodnost. Ali pa tudi ne.

ozelot2013-11-14 14:46:43

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem