Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#14677
AVATAR
Član

Ha ha ha ha ha ha ha… … …

Ozelot, ti si prava faca… …Saj vem, da imaš rad Abrahama…ampak…edini denar, ki ga Abraham dobi-služi…je od prodaje njegovih knjig in kokodakanja v dvoranah…Baba se ves čas trži-prodaja…tudi tako, da na luksoznih križarkah organizira svoja kokodakanja…oglasi-reklame…pa sugestirajo…udobje-lepoto-užitek-denar-uspeh…narod privošči si…nič se nazaj držat…ha ha ha…ha ha ha…No, saj visiš na internetu…pa si sam poglej.

Dobra Vila Maja…je ista…Enkrat sem bil na njeni predstavitvi… …Mater kot, da si jo navil…krili z rokami…galami…cuker teče v potokih…oh in ah… …Seveda edini denar, ki ga dobi-zasluži…je njena pocukrana galama in prodaja knjig ter njenih amuletov… …Vsi ostali so isti…denar dobijo od svojih NAIVNIH strank…s tem denarjem…si privoščijo to kar njihove stranke ne zmorejo…pa bi si rade… …In kje ti tu vidiš…da so ZAKON ?!

Frazo…da je nekdo zakon… …dajo človeku, ki dejansko raztura…pa ne s kokodakanjem…ampak… z dejanskimi rezultati…Tak človek ima silo-moč…in jo tudi uporabi.

No, jaz nimam te moči…imam proces prisotnosti…ki me dolgočasi…počasi ubija… … …opazuješ…dihaš…opazuješ…dihaš…opazuješ…dihaš… … …čas teče…življenje teče…jaz opazujem…diham…vse gre mimo mene…kot da me sploh ni…kot, da bi gledal en in ist ponavljajoči 3D film… .. …Nek dan dan bo ta opazovalec enostavno izginil.

Lepo je če deliš