Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#23943
glas
Participant

snowcat :) wrote: ….Ideja je sledeča: naše zaznavanje občutkov drugih je orodje, je ogledalo našega lastnega energetskega stanja. Torej če mi zaznamo bolečino drugega tako, da sami čutimo bolečino, to pomeni, da imamo to bolečino. Lahko iz drugih razlogov, drugi tip očal, ampak imamo. Če pa zaznamo obstoj bolečine drugega, čisto na informativnem nivoju, potem mi nimamo tega tipa zastoja. Kaj pa zaznava ?? Kaj je tisto, ki deluje, da zaznamo ?? The compasion – verjetno v slovenščini bi to bilo ljubeče sočutje. Nek tip vibracije, ki gre iz srca in ne iz telesa bolečine. Vibracija, ki ve in podpira, stoji ob strani.

Zakaj v ,,kako stopiti bliže k sebi,, ? Zato ker edino s opazovanjem samega sebe in s resnico samega do sebe lahko človek napreduje. Šele takrat je svoboden.

Glede zaznave bolečine ni glih tako.. Gre le za tip zaznave, ki ti je bolj ”na kožo pisan”.. So pa zaznave, ki veljajo za Višje zaznave sledeče: Jasnovednost, Jasnovidnost, Jasnoslišnost in Jasnočutnost..
Zdaj če bolj čutiš v sebi drugega kot da Veš informacijo kaj mu je, to ne pomeni da imaš večje bolečinsko telo.. Ampak to le pove da ti je jasnočutnost princip zaznave bližje kot jasnovednost..
Glede ogledal pa ni tako enostavno kot si nekateri predstavljajo.. Saj obstaja vsaj 6 plasti ogledala in ni vse kar se vidi v ogledalu le prva plast odseva (direktna projekcija sebe),.. Tudi odsev ogledala treba razumeti kot to kar je,..
Bom objavil eno temo o ogledalih in podal še malo več o temu kar sem tukaj zdaj načel..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”