Reply To: Kako ohraniti zdravje in vitalnost

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Kako ohraniti zdravje in vitalnost Reply To: Kako ohraniti zdravje in vitalnost

#28090
snowcat :)
Participant

soncnica1 wrote: ……, a ko sem zaciklana v svoje probleme, vse odpove. 

Pozdravljena,
formulacija ni ta prava ,,vse odpove,,
Ni nobenega vsega.
Je samo naše zavedanje se.
S tem, da že veste, da ,,vse odpove,, je prisotno zavedanje se nečesa.

Bom dala lasten primer.
Ni sploh pomembno zakaj se je kaj zgodilo – ali je bila moja mama, ali tata ali družba ali pedofilski sosed, …. kaj je ključno je zavedanje se, da obstaja ta zavora, ta ,,odpove vse,, in naravno bi sledilo vprašanje ,,kaj se skriva pod to odpovedjo vsega ??,, Se ne gre za mentalno vajo. Se gre za opazovanje samega sebe. Kadar se opazujemo se pač dogaja in človek dobi ,,idejo,, Jaz s delom na sebi sem prišla do točke, da preprosto ne morem opazovati sama sebe, toliko nemira in ,,idej,, dobim in me prestraši full do globine kosti. Tam je tudi doma vsa ta bolečina. Kaj zdaj ?? Trenutno sama nisem sposobna delati niti ene simple vajice, tok me vrže iz tira. Tako, da hodim redno na delavnice 1x na mesec. Ni to trajna rešitev, je pa to premikanje se. Sicer po zelo pomalu, ampak je. Delavnice mi pomagajo, da pod vodstvom prisotnih, nekako si dovolim ,,videti,, ta strah v globini kosti.

Ok, svetujem, da hodiš na delavnice, ki ti je Tadej predlagal, tudi, če se zgodi, da tam ponoriš, popizdiš, se pobruhaš, …karkoli pač. Za mene je bila ideja, da mi nekdo drugi pomaga absolutno nesprejmljiva še nekaj časa nazaj, ampak to, da sem sprejela idejo pomoči, me je premaknilo ogromno naprej.

Držim pesti.
lp
snowcat

Lepo je če deliš