Reply To: Kako ohraniti zdravje in vitalnost

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Kako ohraniti zdravje in vitalnost Reply To: Kako ohraniti zdravje in vitalnost

#29979
KIP
Participant

To si mi Tadej ti predlagal? Pomislila sem že na marskikaj, tidi ta msm imam kupljen, je pa tako, da dobim vedno ene stranske učinke, sploh ker sem alergična na marsikaj, in to zame predstavlja velik strah..nek novi produkt..začaran krog. Ko se je začela svinčena utrujenost 10.5.2014 in mravljinci, začela jemati q10, b komplex, potem amalaki, potem klamax z rodiolo..adaptogen, ki je kar pomagal, potem začela s probiotiki, jemala celo leto, začele so se črevesne motnje , sindrom razdražljivega črevesja….skratka marsikaj pomislila. Šla na brezglutensko dieto, brez laktoze, brez rafiniranega sladkorja. skartka ne kadim in ne pijem že od 2007.
in ravno v tviji meditaciji povezanega dihanja mi je prišlo na misel da počasi opuščam vSe, najprej kajenje, potem alkohol…no, da ne boš mislil da sem bila kdaj pijanka, hahaha……potem alergije, potem hrana…najboljše da živim od zraka. Menda se da ,Mirca Omerzel je lep zgled, a jaz sem prevelik hedonist. In sem se odločila, da začnem spet jesti postopno, in zaenkrat ni kakih hidih reakcij, v bistvu manj kot na striktni dieti, ker padajo omejitve. Zdaj se moram še fizično okrepit itd…….sicer pa je cilj pot .

Lepo je če deliš