Reply To: JING in jin / jang energija

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina JING in jin / jang energija Reply To: JING in jin / jang energija

#25307
Nataša
Član

tadej pretner wrote:

p.s. – ne vem, ali si opazila tudi moj drugi post, ali si začela odgovor pisati preden je bil objavljen. V njem imaš razlago, zakaj jinga ne moreš povečati in povečuje se seveda ne niti skozi proces inkarnacije duše/svetlobnega telesa; po gornji logiji se le osvobaja/sprošča.

Saj mogoče niti ni tako pomembno. Morda gre samo za različno interpretacij besed. Po moji logiki je namreč tako. Recimo, da si nekoč imel deset zajcev. Pet jih je izginilo v vzporedni svet, pet pa jih še imaš. Tistih pet potem nekako osvobodiš iz vzporednega sveta, torej jih imaš zdaj skupaj deset. Zdaj ali temu rečemo, da smo nekaj zajcev osvobodili, ali pa se je skupno število zajcev povečalo, je mogoče vseeno. Važno je, da se da s chingom marsikaj narediti.

BTW: V tem času sem dobila še drug odgovor predavatelja, pa nič oprijemljivega. V glavnem, da največ lahko naredimo z energijo shen, ki se akumulira v srcu, ki omogoči transformacijo chinga in njegovo povečanje in cirkulacijo (mislim, da ko govori o chingu, nekako ne ločuje med postnatalnim in prednatalnim chingom).

Nataša2014-07-16 13:52:52

Lepo je če deliš