Reply To: Jasnovidnost

#2523
zepo
Član

tadej pretner wrote:

..

Uh, mogoče bi bilo res bolje, da sploh ne bi citirala Marjana, ker ga zdaj ni tukaj, da bi lahko še kaj komentiral na to temo jasnovidnosti.

Glede tantre pa prosim odprite novo temo.

Huwala.

Saj mu pravzaprav tega niti ni treba komentirati, konec koncev je o teh stvareh zadosti napisal na različnih koncih. Dejstvo pa je, da jen kratekk citat pogosto zavajajoč – evo klele, odgovora na eno vprašanje bralke bioterapevtke v 7D, iz katerega je bolj razvidno, kako na vse skupaj gleda.:

Žal obstajajo osebe, ki so spoznale in obvladajo tehnike dostopa do informacij v univerzalnem informacijskem polju, vendar pa njihova osebnost in njihov duhovni razvoj ni temu »dorasel«. Taka sposobnost je lahko prirojena, lahko pa se jo oseba nauči, kajti okultna znanja so danes dostopna množicam. Informacije, ki jih take osebe znajo pridobiti, pa so na svoj način popačene oziroma jih terapevt ne zmore ustrezno interpretirati. Take osebe prepoznamo po tem, ker ne pristajajo na netočnost informacij, imenujejo jih absolutna resnica ali celo trdijo, da so njihove reference Bog in angeli. »Jaz Bog, govorim vam, mojim otrokom, skozi to osebo.« Ste že kdaj slišali omenjeni ali podobni stavek? Ponavadi nato sledijo omejitve, prepovedi in zapoved določenih dejanj. Tako nastajajo sekte, člani teh pa so vedno bolj omejeni v svoji zaznavi prave resnice. Ob tem se spomnim ironičnega izreka: Bog je v vsem, kar obstaja, nekdo prevaja Boga in govori pametno, spet drugi pa prevaja Boga in govori neumnosti – oba pa dobivata informacije iz istega vira.

Natanko tole sem mislil, ko sem citiral Marjana. Moram pa priznati, da nisem prebral intervjua, niti tegale nisem videl. Prebral sem pač le citirani del.

Lepo boditeHeart

Matjaž
Lepo je če deliš