Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO) Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

#26863
tadej pretner
Moderator

glas wrote: indigo o indigo otrocih in Svetu

”Smo bitja (indigo/kristalna) ki smo prišli iz 6. do 13. dimenzije (ravni bivanja). Vstopili smo v 3. dimenzijo, kjer je naš namen sidrati 4. in 5. dimenzijo v Svet. Če nas zaprejo v učilnico in nas poskusijo učiti matematiko 2. dimenzije, medtem ko mi želimo delovati v 5. nastane majhen problem za nas..
Ampak vse kar se uči, bi moralo biti uporabno v vsakdanjem življenju, zato kar tam je naše delo, kjer moramo vsi zavihati rokave.
Od leta 2012 naprej sledi 50let intenzivne preobrazbe, spreminjale se bodo vse strukture, od političnih ekonomski, družbenih,.. Kasneje pa se bodo stvari začele organizirati same in kristalni, zlati in platinasti otroci bodo začeli organizirati nove strukture na zemlji od leta 2040-2050 in te strukture bodo izdelane tja do leta 2080 in takrat bo na Zemlja že v polnosti Nove Dobe, ki ji rečemo tudi obdobje Vodnarja.”

Matias De Stefano

Čist osebno mnenje:

Kar se mene tiče, je v zvezi z indigo otroci kup klasičnega ezoteričnega nakladanja in gre v resnici za naraven pojav, ki je povezan tudi z žitnimi krogi.

Obstajajo dokazi, da se je val žitnih krogov pojavil že pred cca 3000 leti.

Kakšno vezo imajo z indigo otroci?

V strokovnih virih je moč prebrati, da prehaja naše osončje prek dela kozmosa, kjer prevladujejo očna torzijska polja in da vplivajo na mutacije ogljika v nas, kar vpliva na razširjeno percepcijo. Posledice – takšneli otroci, vedno več nenavadnih/energijskih videnj pri odraslih, vedno bolj polne ludnice (pri vsem skupaj prihaja do “mešanja” čutov, kar vodi pri ljudeh, ki niso dovolj “prisotni”, v shizofrenijo. A to še ni vse. Ta torzijska polja vplivajo na morfična polja, ki so zunanje organizacijske sile, ki vplivajo na kreacijo vsega materialnega – v domeni kreacije živih bitij jim pravimo morfogenetska polja. Delujejo po pravilih svete geometrije (ne le vključevanje Platonskih oblik v kreacije, ampak masovno vključevanje zlatega reza). Mislim torej, da so žitni krogi posledica vpliva torzijskih polj na morfična polja in njihove geometrijske zakonitosti, ki se nato odrazijo v krogih polnih geometrijskih likov in totalka močne energije, vse skupaj pa seveda v smislu percepcije vpliva predvsem na tiste otroke, ki se rodijo s precej integriranega svetlobnega telesa v sistem. Vse ostale zgodbe o nekih ne vem kakšnih dimenzijah pa so verjetno nakladanje.

Gre seveda zgolj za moje mnenje, ki ni nujno pravilnoEmbarrassed

Lepo je če deliš