Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO) Reply To: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

#29563
strelka
Participant

glas wrote:

Čeprav ..Glas a nisi ti tud bil električar..

Ja to bi naj bil moj osnovni poklic ja (pač to šolo sem obiskoval), pa tudi mnogo let sem delal kot (kao električar).. Drugače pa sem glih toliko električarja kot sem kuharja ali zidarja..
Drugače mi najbolj pritiče nalepka niko i ništa, ker se res nič o vsega omenjenega ne sklada z manio, vsaj ne v obliki kot je to običaj.. Niko i ništa pa vbistvu v ekstremnih primerih ko odpovejo vse ustaljene prakse in okiliščine pomeni tudi VSE in KARKOLI..
Ker le nekdo, ki se ne znajde v ustaljenem se vsak trenutek znova in znova poustvarja na novo.. kar v vsakdanjem (kariernem) življenju izgleda kot da znova in znova štartaš na samem začetku in nikamor “ne prideš”.. Se pa na ta način naučiš hendlati z vsemi extremi.. in ko se pojavljajo ektremi obče odpove in tu in tam ostane kdo, ki mu je to stanje splošno domače..

jah tud taki smo ja …Embarrassed

pri nekaterih vsako načrtovano -pomeni načrt , ki ga človek naredi pri sebi …odpove .
Naredi se čist drugače ..
Tko ta zemljski načrt …se rodiš, zrasteš , ustvariš potomce ,seveda ustvariš kariero in si spet v zemljskih očeh blazno uspešen..in potem ko se tvoja leta zemljskega istečejo umreš.
ja to je pač zemljska rutina ….Wink.
in če slučajno naletiš na človeka , ki pa to ni …je strašno čudno , kako zakaj …LOL????!!!!!!
In še nekaj …zelo težko pri takih ljudeh , ki vedno jedo z veliko žlico …če jih sreča kaj nepričakovano …ponavadi kakšne težke izkušnje ….težko hendlajo.
tko …to –
plovit skozi življenje , se naučiš s takimi in drugačnimi izkušnjami …morda tudi takimi , ki te vržejo čist ven ..psihično in fizično …( ne govorim da to moraš delat , ampak življenje marsikaj prinese in odnese)
Zato se strinjam ja …bolje biti niko i ništa…Big smile.oz biti to kar si …in se ne haklat na take in drugačna pravila -identifikacijeSmile.

strelka2015-07-22 15:45:18

Lepo je če deliš